Vilken härlig start på veckan

Hade flyt på praktiken igår. Eller jag tror det iallafall. Vi får se idag när materialet ska gås igenom med cheferna. Men det känns bra iallafall. Hämtade barnen tillsammans med herrn och pyste hem för lite middag, Mysan var lagom tjurig för hon ville åka buss men det gick över efter lite mat i magen.

Sedan packades badkläder för min del då jag och Linda boka ett aqua fys pass. Roine tog med barnen till farfar under tiden. Kändes så jävla skönt att få röra lite på fläsket igen. När familjen hämtade upp mig efteråt hade lilla herr bus somnat på vägen och fortsatte att sova gott även när han las i sängen.
Lill fisen var snäll och lugn, somnade en bit in på CSI efter diverse boande i sängen. Bar över henne till deras säng och glodde klart på CSI, my name is Earl och Scrubs innan John Blund stod med snöskyffel och öste sand även i mina ögon.

Lucas kom och bad mig sova hos dom nångång inatt men bara jag får somna i min säng så känns det bra.

Ny dag full med spännande mål, vi får se om det känns lika bra i eftermiddag.// Cicci


Söndag

Gick upp hyfsat idag, eller jag trodde det men klockfan hadeju ställt om sig så det var iallafall alldeles för tidigt. Jaja så e det å ha barn, Och lite tur var det iallafall efter som jag då han städa undan innan Halva familjen Rodas/Andersson kom på besök vid 11 tiden. Efter en massa bus och en pepparkaksburk senare for dom hem och vi åt lite lunch.

Efter maten drog vi på oss lite kläder och åkte till jogersö. Vi gick nästan hela slingan med barnen, eller jag Lucas och Roine gick, Mysan hängde mest på Roines armar. Lilla latmasken.

Efter en välbehövlig promenad åkte vi till Sunda och handlade en massa bullar och kakor sedan ringde Lucas sin gamelmormor och bjöd henne och morfar på fika.

Nu är det hårdrocksafton och lite kvällsmat innan vi fortsätter på Emil i lönneberga boken vi startade på i går innan Earth hour startade.

Ojoj

Tror det har bliviit lite mycket House MD på sista tiden, han hembesökte mig i mina drömmar. Fast bara hans kropp, sinnet var någon helt annan. Men det kan misstolkas. Härlig dröm i vilket fall.
Ända tills Mysan tyckte mamma hade drömt färdigt och började vråla vid ett tiden i natt.

Lucas blev kvar hos farfar en natt till så det var lugna gatan här hemma igår eftermiddag. Vilket var skönt eftersom jag knappt orkade ta mig ur soffan.(därav alla House avsnitt som plöjdes igenom)
Tur att lillfisen blivit så stor att hon kan sitta med pussel eller nöjer sig med att vi bara är i samma rum.

Nu ska kaffet drickas innan fejset ska målas. Ha en toppen dag det ska jag ha!!//Cicci

Quiq udate (jag var nog full i går)

Stämmningen känns bättre, mycket bättre. Hoppas att mitt job uppskattas bara. Trött som få men det får man väl lära sig att leva med helt enkelt.

Igår efter jobbet (16.30) hämtade vi barnen tillssammans och åkte direkt till City gross för en storhandling (a´la2500kr, kul med lön) sedan bar det ut till farfar för att fira våffeldagen. Vi fick bara med en bebis hem, för ovanlighetens skull. men Lucas var så fruktansvärt söt och snäll när han frågade så vi sa ok. Han har varit som en liten ängel den sista tiden.

I förrgår var han och jag hemma hos Mormor Annbritt och Morfar Gunnnar på kvällsfika (Lucas fick välja och resultatet var cocosbollar, pepperkakor och VÅFFLOR). Efter en stunds fika intag kröp han upp till Mormor och sa: Jag vill stanna hos dig och titta på tv i din säng, mormor!?.
Mormor svarade att han kunde få stanna en natt när hon kände sig lite friskare. Då svarar han:
-Jag ÄLSKAR dig mormor, så här mycket (och håller upp fem fingrar med ena handen)
Sötaste gullunge. Sedan dess så sägar han 15 ggr om dagen hur mycket han älskar mormor och vill stanna där.
Nu fick han ju sova hos sin "superman Farfar" istället men det passade nog lilla herrn iallafall.


lagom bra första dag

Första dagen på praktiken, kändes skitbra att komma tillbaka, något förvirrande att komma igång med mitt projekt och surt som räven sa om rönnbären över vissa människor.
Blir så trött på mig själv, att jag aldrig nånsin lär mig hur jag ska hantera människor. På det stora hela är jag dock nöjd. De flesta verkade iallafall tycka att det var okej att se mitt fejs igen, nu hoppas jag bara på att inte göra någon besviken...
Hoppas det går fort fram till torsdag när Pärra kommer tillbaka, behöver stöd, pepp och en dosa humor om detta ska bli en trevlig erfarenhet. jajja nu e det CSI och det är heligt som ni alla vet(eller borde veta)


Gårdagen

Jaha som överskriften lyder tänkte jag köra en sammanställning på gårdagen.

Började efter en orolig natt med en massa störda bitar ur masugnsprocessen, när en helt slut Cicci öppnade ögonen (i barnens säng) så tänkte hon faktiskt skita i allt och bara sova en stund till.
Jag tog mig i kragen och gjorde mig i ordning, i lugn och ro eftersom barnen för engångs skull fortsatte att sova tills jag väckte dom.
Skjutsade ner barnen till dagis (Lucas var för övrigt världens goaste gullunge och var super snäll med sin lillasyster, och båda barnen hade skjorta, slips och solbrillor) Tog en nervös drink till frukost innan resten började droppa in. Jag skulle vara i grupp med Conny och Lena. Provet tog ca 2 ½ timme att skriva (kan vara därför min arm,rygg och nacke inte är helt fungerande idag). Men jag tror det gick bra på provet. Hade det varit en annan lärare som rättat hade det blivit full pott men nu är det våran Rektor och han är inte lika givmild som andra. Borde bli VG iallafall.

Sedan väntade en trevlig pizza lunch hemma hos Denise. Jag Totte, Sara och Lena var de som joinade gemenskapen så här dagen innan vi ska ut på praktik. (ja det är ju måndag som gäller men dom flesta brukar strunta i att dyka upp på fredagar).

Teknologi på eftermiddagen. Töjning och dragning stod på menyn. Efter mycket om och men så klarade jag av att räkna ut både dragspänning, epsilon och elactisitetsmodulen. Det är väl bara att fortsätta idag.

Hämtade barnen tillsammans med Roine efter fyra då han duschat, jag hade packat en picninc väska så vi åkte ut till Stenvik för att gräva i sanden gå på isen (vid strandkanten) plaska i vattenpölar och såklart fika lite macka och vaniljbulle. (och jag avstod min bit)

Lucas blev bajsnödig så vi fick bege oss hemmåt efter nån timme. Stora herr Gustavsson skulle promt ha pizza och jag behövde ändå handla lite bröd och cigg så vi delade familjen i två fraktioner. Jag och Mysan kom ut med en tung påse innehållande en hel del mat (men inga cigg, blir nån förvånad).

Degade lite playdoh deg innan det var dax att läsa god natt saga och såsa lite...

Barnen var överlag helt underbara även igår. Tänk vilken skillnad på aktivitet eller ingen aktivitet.

(ja jag ska ladda ner bilder men nu vet jag vart den bortslarvade sladden förhåller sig, i SKOLAN)

See you later aligator!!!!

Familjen Knäppis

Bjöd Moster Sara på semlor en eftermiddag, det slutade med att vi fick skura det mesta,
inklucive Mammas fejs.






Barnen älskar att måla och kladda på allt dom kommer åt, så varför inte göra det enkelt genom att måla en planka med griffelfärg och skruva upp i lagom höjd?







Mina knasiga barn har missförstått hur saker och ting SKA vara, denna händelse ledde till att Lucas satte på sig 7 par kalsonger (dock på rumpen där dom ska vara) att få av dom innan läggdags var inte det lättaste, dels för att han vägrade och dels för att det var som en gigantisk tajt tygblöja.










Behöver jag säga mer än, POTTRÄNING, LÖRDAGSGODIS och MELODIFESTIVALEN i det här sammanhanget, Jag känner faktiskt en del vuxna som skulle göra allt för det här konceptet,(kanske ska ta patent på det??)






Och sedan gillar jag Bert Stjärt så Tack och Hej, Leverpastej.

ha vilken bra dag

ja förrutom den lilla incidenten att jag glömde Lucas picnic väska i morse. (och jag som var så nöjd över att jag fått med allt utan extra spring uppför trapporna).

Men dagen i skolan blev toppen när jag fick resultatet på förra veckans fysik prov. Alla rätt!!!! Wiiee hur glad blir man inte då?
Men nu är det fullt krig igen så jag skriver mer i morgon!!!


Pussen och kramen

Helgen som gått

Ganska smärt fritt för en gångs skull.

På lördagen for vi till badhuset för en och enhalv timmes vatten lek. Roligt men åhh vad trött man blir efter. Tur att Farfar hade lagat mat till oss. Kålpudding till oss vuxna oxh pannbiff och pomme frites till kidsen. Efter ytterligare ett par timmar åkte vi hemåt, både Lucas och Mysan slocknade som två ljus.

Vilade framför tv: n medan övriga familjen som som små grisar. sedan var det bara att packa nästa väska och skjutsa lille herrn till sin Moster där han skulle tillbringa natten...
Överlycklig som få. Mysan var inte lika glad eftersom inte hon fick stanna men efter en tur till "fären" och inhandling av lördags "gosi" så blev även hon nöjd.
Gjorde lite hemlagad pizza på hönökaka som åtnjöts framför melodifestivalen.

Den härsiga dagen tog ut sin rätt och när vi lyssnat igenom årets bidrag la vi oss allihopa i Mysans och Lucas säng för att kolla på Rasmus luffaräventyr...

Pappa gav upp efter en stund och försvann in till den mjuka sköna sängen medan jag och Mysan somnade tillsammans framför tv:n. Mysigt men ack vad ledbruten man är efter en sådan natt.

Söndagen började med en söt Mysan som satte sig upp och sa MOJJON (kl 06.15) Hua vad hände med mina sjusovar barn? Ska börja med mörkläggnings gardiner tror jag.
Hann med en hel del städning mellan pottbesök pussel läggning och målning av både kropp och papper. Pappan i huste lufsade upp efter kl nio.
Besökte Bomässan i nyköping med Sara och Lucas, dels för att titta på Brolle och dels för att stötta Ky-klassen under oss som liksom oss förra året fått äran att göra reklam för skolan.

Gjorde lite geggamojja på parkeringen innan Pappsen och Mysan hämtade hem oss igen.

Hem för att laga mat och ta igen sig på soffan innan det utlovade besöket i sandlådan skulle ske. Hihi barnen och jag grävde ner hela Farbror Gustavsson i sandlådan. Barnen var förtjusta. Leken slutade abrupt med att mysan öste en spade sand på  sin pappas huvud...
 

Nu badar änglarna så det är väl dax att avsluta. Lägger in bilder senare (om jag hinner då jag har ett par sidor TPM att gå igenom och sammanställa innan måndag morgon. Metallurgi kunskaperna skulle ju inte heller må dåligt av lite finslipning innan kommande prov.


Puss och hej Leverpastej

Dåligt stolt man är

Mysan har varit utan blöja hela eftermiddagen. Gått på mmormors toalett och pottan hemma. Inte en olycka...
Världens duktigaste tjej. Bara att fortsätta uppmuntra och ta risken att låta henne gå blöjfri.


Mammas fina duktiga tjej

Varit på stan idag efter dagis. Roine har hämtat sin klocka som pajade när han var på kryssning, och Lucas fick en "ascool" jacka. Inte ett endaste tjat (jobbigt tjat) om leksaksaffären så idag sa vi ok. Han ville ha den största roboten idag med men nöjde sig tillslut med två små för femtio kronor. UTAN hysteriskt utbrott..


Och en helt underbar liten Prins


Fikade på Birgers vilket också gick jätte bra, hälsade på Mormor, Morfar, Sara och Izac och även där skötte sig barnen galant.

Lite tjafs och kiv på kvällen men långt ifrån hur det har varit... Så underbart när livet förändras till ett smidigare mindre gapigt sådant. I morgon blir det badhuset och sedan kålpudding hos Superman Farfar.

sitsta dagen den här veckan

Eller ja iallafall den sista dagen med en massa måsten.
Idag står det på listan att plugga innför nästa prov, Metallurgi, Wieee, eller inte, så jäkla stor process och så mycket små processer och olika nya ord som man ska försöka pränta in, känns så där faktiskt. Bara att bita ihop ock försöka iaf.


Igår bakade jag och Lucas och Mysan en choklad kaka (VLCD?) för Lucas ville bjuda hit superman farfar. Mysan slickade mest av alla verktyg som användes men herr Lucas var riktigt duktig som vanligt.
Och gott blev det, Mysan var jätte arg igår, hela tiden, och det förbättras ju aldrig av att storebror bara retas hela tiden. Fast det är mitt eget fel och jag vet om det, Var så sjukt trött igår att jag inte orkade engagera mina stackars barn. Ska försöka ha en bättre framförhållning idag.

Barnens knäppis till Farfar med mina vantar på sig
Hej svejs så länge!

Åhhhh

Min muppiga pillerfinger sambo har gjort nån slags uppdatering eller nått annat (förmodligen helt meningslösa) pill med datoren så ALLA bilder från systemkameran är borta. BORTA kommer aldrig mera tillbaka. Kul 1 år av livet i bilder (ca 3000) är borta för alltid... Åhhh jag blir så jävla arg.
Han trodde att det var säkerhetskopierat men nånstans under allt stress och komplikationer så blev det väl inte det, för på min dator finns dom inte i vilket fall... BAJSKORV för att uttrycka mig korrekt.

Annars har dagen varit ovanligt trevlig. Gjorde bra ifrån mig på provet (ehh tror jag åtminstone) barnen uppförde sig någorlunda på bibblan och i den första affären, (att Lucas var vansinnig för han inte fick äta glass innan maten bortser jag ifrån) Och här hemma har det nog aldrig varit så lugnt som idag.

Min stora son har lagat mat till familjen två dagar i rad nu. Köttbullar och mos igår och en egen köttfärs (mammas snuskiga dög inte) och makaroner till sig och sin lillasyster idag.
Han tycker verkligen att det är kul att få vara med och röra och krydda, att det sedan är för farligt för lillasyrran gör att han känner sig ännu stoltare, Igår gick han runt och sa - Asgott! Mamma det var verkligen asgott det här!!!
Jovisst vetesjutton hur man skulle kunna misslyckas med felix delikatessköttbullar på fryspåse och pulvermos, men jag erkänner jag är också stolt för att han är så duktig..
Mysan pusslade en hel låda igår nästan helt själv fick hon ihop alla pusselbitar och idag har båda lekt TILLSAMMANS med lego. Lämnade rummet en stund och innan jag kom tillbaka blev Mysan lite ledsen varav hennes snälla (förengångsskull?) bror klapper henne på huvudet och säger - Du får låna min många armar om du vill!
Hans käresta leksak får lillterro låna.
Inte ett enda knuff eller bråk och bara för att det var pappas tur att ligga oss gullisarna idag så slocknade båda på tio minuter.. Hmmm, (jag är bättre, jag är bättre, upprepa det tillräckligt mycket så blir det sant, jag är bättre på nästan allt)

Disken är avklarad snusket från matbordet undanplockat, dammsuget och skurat, nyduschad och har tillochmed öppnat boken för att läsa på första kapitlet i nya ämnet.

Really hope I´m doing good on this!!!

(engelska? min grej? nja men det låter lite coolare i mitt huvud iallafall)

nehe om man ska lägga över lite bilder kanske och bjuda på det senaste från livet... (eller gårdagen iaf)

Kolla in syrrans blogg för att se en slide från Lucas vansinneshoppande i en vattenpöl. http://sarisbilder.blogg.se

Mysan är arg för Sara inte kommer på en gångInte lika arg,,,vet inte riktigt vad mamma sysslar med men hon och kära syster är ett förbaskat trevligt sällskap. Liksom barnens favvo Izac såklartHur picnicar man utan horisontellt läge?Sara och Izac är avbildadde av en sann konstnär

en massa bokstäver

Vilken dag

Mellan plugg till fysik provet i morgon har jag hunnit med att besöka the sick ones..

Först Calle med trasig arm och huvud (följ länken i föregående inlägg eller kolla http://missajdaho.blogg.se) och sedan åkte jag vidare för en visit hos Nenne som legat på sjukan i en vecka.... Hon såg dock väldigt pigg ut ändå och hoppades på hemkom under eftermiddagen.. Jag håller tummarna för det.

Hem för att plugga lite till innan barnen skulle hämtas.
Packade deras ryggsäckar med sittunderlag, Festis, Mackor och några kex. Hämtade upp mormor, Sara och Izac innan vi pyste ut till Jogerdö för att avnjuta en picnic i snö och kyla.
Mysigt ändå, fast det var så kallt. Det kommer bilder när Sara mejlat över några eller om min förbaskade usb kabel (som tydligen fått ben) behagar dyka upp igen.


Nu har vi fått tillbaka värmen i kroppen och målat av Sara och Izac på stort papper med tuschpennor (ungarnas favvo).. Ska väl kanske laga en kvälls supé till kidsen oxå innan det obligatoriska hungervrålet sätter in..

Ska försöka snoka reda på sladden om jag hinner, måste fasen studera lite oxå

OMG

http://sydsvenskan.se/lund/article418571/Nos-och-foll-fem-meter.html

Herre guud!!!
Stackars lilla Calle, och stackars övrig familj...
Tänker på er iallafall...

till slut så..

Efter mycket velande och fram o tillbaka så blev det en afton till slut.
Underbara Syster Yster tog hand om Mysan och Lucas hade redan bokat in sig hos "supermanFarfar", Andreas och Dallen dök upp runt åtta och efter ett par timmars piffande och min kära väns garantier för att det var en lyckad sådan så bar det av mot Nycopia där vi fortsatte hos Dallen. Mike dök upp och som vanligt väntade you tube och alla roliga klipp. När alla var lagom salongsberusade (en del mer än andra) Var det dax att bege sig till Tellus.
Lagom med fjortisar men även ett och annat bekant ansikte dök upp. Bland andra min lilla valp till Kusin. Söt ända tills han kallade mig kärring. (Jag lät honom komma undan med det eftersom jag är såpass mogen att inse att för honom måste jag ju vara det). Johan svepte in som en solstråle och bköd på sin positiva livsyn, cant wait to here it again.
Även Annzoo var ute och svängde sina lurviga.

Efter en inte allt för lång stund blev Mike utkastat för att han promt var tvungen att bufflas med någon (han försäkrade att han var helt oskyldig) Så han och Andreas fortsatte till Rockbaren och Dallen som hade arbetsdag kl 7 en söndagmorgon avvek för en god natts sömn.
Jag och min för en gång skull behändiga (trots alkoholintag) sambo svängde dock en stund till innan det var dax för den obligatoriska pizzan sedan slöt vi upp med övriga på Rockbaren.
Lagom med folk varav några kändisar.

Tidigare än vanligt skulle vi på efterfest i ockle som slutade utanför en lägenhet i Nyköping som bar av till efterfest i ockle för attt till slut inte bli nått iallafall så vi var hemma igen till kl 2. Roine ställde sig och lagade mat till mig och Andreas. MMMM gott med hemlagat när man är rund om foten.

Somnade hyfsat tidigt och hyfsat nykter för en gångs skull och vaknade inte igen för kl 10 på söndagmorgonen. Kallsvettig efter min fruktansvärda våldtäkts dröm. Bläää när man kan drömma så verkligt.
Städade på söndagen undan det värsta innan en någorlunda outfit valdes för att lämna Andreas hos sin bil och för att hämta prinsen hos Farfar.

Lucas hade som vanligt trivts som fisken i vattnet och hittat på diverse hos sin Farfar, på vägen till Sara för att hämta nästa troll skulle vi bara in och handla lite lunch och då kom minsann Sessan åkades med sin mormor. Dom skulle också handla vilket inte alls blev bra när vi dök upp. Mysan förvandlades inom loppet av några sekunder till en riktig lliten gaphals.

Vi åkte hem direkt och eslöt oss för att hämta alla sova över saker senare.
Lagade mat, åt mat, la Mysan tröttmössa på vila, vek ihop all tvätt (utom strumpor, jag HATAR strumpsortering) sedan bytte både jag och Lucas kläder innan vi smöh oss iväg eftersom trötta Pappan somnat på soffan. Vi begav oss till Jade Per och Filippa på lekstund.

Barnen lekte (och kivades) Mammorna la pärlplattor och Pappa Per byggde något som vanligt. Trevligt med sällskap (och Kaffe). Efter en stund ville barnen inte leka mer och det blev mer kiv, jag avbröt innan mitt barn gjorde nått riktigt dumt. Åkte till Kvantum för att inhandla lite kvällsmat (vaddå storhandla? vad e det?) innan vi hämtade sakerna hos Sara.

Lucas ansåg att det var hans tur att sova hos Sara, vi gick inte ens in för jag känner min herre, hade inte fått ut honom utan hysteriskt anfall.


Tack Sara och Farfar för att ni gjorde lördagen möjlig och Tack Andreas för du underhåller dina vänner, Och Dallen för att du alltid ställer upp med din lght och sjuka humor. Jaaa och Mike oxå såklart du var ju också en bidragande orsak till en lyckad kväll.
Roine fyllskalle med Dibors glasögonjaja det får duga

Här sitter jag

Med grov alkoholabstinens,,,
Vidrigt att man ibland är så sugen på att slippa vardagen att det gör ont i varenda nerv.

Veckan har flytit på tok snabbt, kanske för att Roine och Lucas var hemma veckans tre första dagar. Jag och Mysan har varit på dagis och skola, varav jag blivit hjärndöd på Teknologin.

Känner att min koncetrationsförmåga är lika med noll idag, dels för att Totte terrar mig på MSN och dels för att mupp Andreas svek mitt sista hopp till förtäring i går. Det får bli ett kort inlägg så får jag försöka hitta skrivnerven till ett senare tillfälle..
Love to all

Fortsättning...

Precis hemkomen,,
Har hämtat Mysan på dagis eftersom Roine och storbus varit hemma under dagen. Lucas har krupphostat inatt men det e inge fel på honom i övrigt så imorgon blir det dagis igen.

Har pluggat fysik hos Jenny på eftermiddagen medan hon fixade mina naglar.. Det e ju sådär lätt att skriva med färlängningar på fingrarna. Ni får ursäkta eventuella stavfel och extra bokstäver... (det beror isåfall endast och bara på naglarna) I vilket fall. TACK Jenny.....

För att fortsätt på föregående inlägg så tror jag att ni förstår att Lördagen fortsatte i lugnt tempo. Pappsen var trött och det var jag med vill jag lova, Tror vi somnade innan nio hela högen.

På söndagen hälsade vi på Mormor och Morfar innan vi åkte in till stan för att lämna in Roines klocka som mystiskt gått sönder under kryssningen?! hmmm?!

Hittade ett par byxor till mig med (tack Jade för tipset, lovar att inte ha dom när du har dina).
Åkte ut till Sjösa för att insupa lunch och hämta storbus. Han var i extas när vi kom för han och Lena hade bakat sockerkaka för att bjuda oss på,dessutom hade farfar fångat en råtta han ville visa oss. Han försökte även visa (sin?) katt, råttan vilketresulterade i tefats ögon på tjabo innan han blixtsnabbt togråttan och åt upp den.

Lucas var inte lika lycklig över att det var dax att följa med hem utan blev vansinnesgalen på vägen hem... Det blev dock lite bättre då vill skulle till Morfar Anders på kalas.... När fikat var slut och barnen sockertoppade efter glassen ville han fortfarande inte åka hem så morfar tyckte han kunde få stanna en stund....

Övrig familj åkte hem och myste i lugnet.

Morfar Anders skjutsade hem pojken lagom till kvällsmaten, han berättade stolt att morfar sparkat och slagit honom och att han då hade hoppat på sin morfar.... Hmmm tänkte jag och ringde min far för att fråga hur det låg till. Dom hade varit robotar visade det sig.. Jaja så länge han är nöjd och glad så...

Nej nu ska jag rädda Mysan från sin elaka skrikbror... Hej sålänge,,,

jag ber om ursäkt..

För mitt ursopiga bloggande förra veckan.

I torsdags vankades det kalas hos Gabriel som uppnådde den stolta åldern av 12 månader. Mysan blev kär i ytterligare en "bäse" och Lucas ville inte åka hem förrän alla "pesenterna" var öppnade. Tillslut lyckades jag med god övertalningsförmåga och inte en droppe svett att få med båda barnen hem.

Lekte lite på kvällen barnen fick vara vakna lääännge för att mamma skulle få sig en sov morgon på fredagen. Tji fick jag. Halv åtta började buset. Förstår inte vad som hänt med mina annars så morgontrötta barn, har väl aldrig varit vakna innan kl nio om ingen hoppar i deras sängar?!

I vilket fall var det dax för besök på öppna förskolan på Nico på fredag förmiddag. Helt underbart place som ungarna kan springa hur mycket som helst. Smilla och Felix var såklart med och sprang bort lite energi. Vilmer och Loke fick också följa med men har ju inte riktigt samma bus att bli av med, ÄNNU kanske man sak tillägga. Under sång stunden satt Lucas i mitt knä och surade medan Mysan och Smilla satt brevid varandra och höll i varandras händer. Mysan imponerade sin mamma genom att sjunga med på alla sånger och gjorde dessutom rätt rörelser till alla sånger.. Jätte duktig liten tjej.

Efter en mycket trevlig förmiddag bar det av hemmåt för att slänga ihop lite lunch innan Pappa skulle ha skjuts till Vagnhärad för ett kryssningsäventyr med Andreas.

Det var lugna gatan resten av eftermiddag/kväll på fredagen. Ungarna somnade väl strax efter halv nio och mamma strax efter. Varj ju tvungen att avsluta dom obligatoriska övningarna innan John Blund dök upp.

Lördagen började bra. Åkte till mamma för en stärkande macka innan vi skulle in (och minst sagt göra stan osäker).
Mysan var arg för hon ville köra vagnen själv (läs toktrött) och Lucas var sur och tjatig för han ville till leksaksaffären.
Inne på Åhlens hade Mysan äntligen somnat och Lucas grät krokodiltårar för han så gärna ville titta på lekssaker (dom inne på Åhlens var bara FULA).
Jag visste vad jag gav mig in på men stegade i vilket fallmot BR butiken, mina aningar besannades efter ca 1 ½ minut då Lucas krokodiltårar förvandlats till mega vattenfall av tårar, snor och krupphosta.
Han skulle ha en ROBOT (för 500:-) för det hade hans Farfar lovat. Eller hur svarade jag och bar ut monstret från affären.
Han sparkade skrek och krupphostade hela vägen till bilen, sparkade sönder hans sida av inredningen i bilen och rev sönder några papperskassar i ren ilska.
Underbart humör den där lilla pojken, tror jag fick fel barn med hem från BB.
Lämnade Mysan och mamma hemma i Ockle och skjutsade ut Lucas till farfar. Han sov på vägen dit och när han vaknade var han bara ledsen, ilskan hade gått över. han ville inte stanna hos supermanfarfar (hans egna benämning på sin farfar). Okej sa jag då åker vi hem igen då och lovade diverse roliga saker till kvällen. Men han hann ändra sig innan vi kom iväg och efter en liten stund var han överlycklig över vart han skulle få sova över.

Åkte tillbaka till mamma för Lunch. MMMMM det var smaskigt, hann knappt äta färdigt innan en konstig fullgubbe ville bli hämtad i Vagnhärad. Det var bara att pcka in barnet i bilen och Pysa iväg.
My blev överlycklig för att Pico var hemma hos Andreas. Att pappa var där gjorde det ju inte sämre.

Nej nu får jag fortsätta i ett senare skede för nu kallar Dagis och Skola.

Vi höörs!!!

RSS 2.0