Helgen som gått

Ganska smärt fritt för en gångs skull.

På lördagen for vi till badhuset för en och enhalv timmes vatten lek. Roligt men åhh vad trött man blir efter. Tur att Farfar hade lagat mat till oss. Kålpudding till oss vuxna oxh pannbiff och pomme frites till kidsen. Efter ytterligare ett par timmar åkte vi hemåt, både Lucas och Mysan slocknade som två ljus.

Vilade framför tv: n medan övriga familjen som som små grisar. sedan var det bara att packa nästa väska och skjutsa lille herrn till sin Moster där han skulle tillbringa natten...
Överlycklig som få. Mysan var inte lika glad eftersom inte hon fick stanna men efter en tur till "fären" och inhandling av lördags "gosi" så blev även hon nöjd.
Gjorde lite hemlagad pizza på hönökaka som åtnjöts framför melodifestivalen.

Den härsiga dagen tog ut sin rätt och när vi lyssnat igenom årets bidrag la vi oss allihopa i Mysans och Lucas säng för att kolla på Rasmus luffaräventyr...

Pappa gav upp efter en stund och försvann in till den mjuka sköna sängen medan jag och Mysan somnade tillsammans framför tv:n. Mysigt men ack vad ledbruten man är efter en sådan natt.

Söndagen började med en söt Mysan som satte sig upp och sa MOJJON (kl 06.15) Hua vad hände med mina sjusovar barn? Ska börja med mörkläggnings gardiner tror jag.
Hann med en hel del städning mellan pottbesök pussel läggning och målning av både kropp och papper. Pappan i huste lufsade upp efter kl nio.
Besökte Bomässan i nyköping med Sara och Lucas, dels för att titta på Brolle och dels för att stötta Ky-klassen under oss som liksom oss förra året fått äran att göra reklam för skolan.

Gjorde lite geggamojja på parkeringen innan Pappsen och Mysan hämtade hem oss igen.

Hem för att laga mat och ta igen sig på soffan innan det utlovade besöket i sandlådan skulle ske. Hihi barnen och jag grävde ner hela Farbror Gustavsson i sandlådan. Barnen var förtjusta. Leken slutade abrupt med att mysan öste en spade sand på  sin pappas huvud...
 

Nu badar änglarna så det är väl dax att avsluta. Lägger in bilder senare (om jag hinner då jag har ett par sidor TPM att gå igenom och sammanställa innan måndag morgon. Metallurgi kunskaperna skulle ju inte heller må dåligt av lite finslipning innan kommande prov.


Puss och hej Leverpastej

Kommentarer
Postat av: anna

trevlig helg det låter som. och som alltid är det lika kul att läsa din blogg<3



nu var det ju så att jag inte var hemma när jag skulle visa dig hur man gjorde (det där med bilden ) men får väl ta det nogon annan dag. ha det så bra :)

2009-03-15 @ 21:41:27
URL: http://extremthyperaktiv.blogg.se/
Postat av: cicci

sv : haha men barnen tycker att den är sååå rolig jue :) <3

2009-03-16 @ 07:38:03
URL: http://mogenfjortis.blogg.se/
Postat av: anna

sorry såg inte att att det var ditt namn och mail adress. men det ska vara från lilla miiiiig

2009-03-16 @ 15:15:33
URL: http://extremthyperaktiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0