jaha

och återigen så har jag skrivir ett helt inlägg som bara försvinner. Jag blir GALEN. nej får ta uppdateringen i kväll eller på lunchen för nu ska skruttarna till DAGIS.

Glömde ju...

Att jag hittade så fina saker igår och bara tokshoppade, sedan insåg jag risken för hustrumisshandel vid hemkomningen,,, Men min kära förvånade mig genom att bara rycka på axlarna åt dom många påsarna och fråga efter innehållet. Allt var jättefint och jag var snyggast i världen (hmmm undra om raffsetet hade nån slags påverkan på hans reaktion). Att 3 par svarta stövlar letat sig från affären rakt ner i min påse gjorde inte heller något. Han tyckte dom var fina fast lite onödigt eftersom HÖR OCH HÄPNA två par liknade varandra och hade samma klack....
Öhhh jag som var övertygad om att han varken såg eller brydde sig om sådana saker, men men det är bara att erkänna att man aldrig kommer sluta förvånas över saker.
Min kära dotter har krypit ur Djävulsdräkten och hoppat i änglavingar igen. Hon har varit tok mysig och ha att göra med hela kvällen/natten. Bara för att jag var färdig att lägga ner mammagrejen och förevigt fly in i fjortisångorna...

Nu ser jag bara fram emot lördag och Dia Psalma på Lotsen...
Rock on grabbar

Knäppelfia

Nu har skruttfia varit riktig behaglig hela eftermiddagen... Åkte till farfar efter dagis och busade lite. Lucas fick vi ju inte med hem som vanligt och knappt My heller för den delen men efter en muta med att titta på Alvin hemma så gick det bättre.
Min dotter är kär i Alvin och gänget hoppas att hon fortsätter vara så här snäll när hon ska sova oxå ( helt ärligt så vågar jag inte lägga henne i rädsla för att hon ska bli så där hysterisk igen)... Jaja det återstår att se hur natten blir....
Min dotters nya hjältar

Tiidigt tiiidigt

Just nu är jag såååå sugen på att hoppa i sängen som hämd på att lilla damen styr sina föräldrar med järnhand här hemma (dvs hysteriskt skrikande  sålänge att soc nästan var här och knackade på dörren)
men eftersom jag, trots mina fjortisliknande känslor, är så mogen så inser jag  att det bara skulle göra saker och ting ännu värre än igår, alltså låter jag bli.

VadGÖR man för övrigt när ens barn är så hopplöst att man hellre hoppar från balkongen än tar upp dom ur sängen? Och det var ju tur för mig att herr Lucas var helt underbart ur gullig igår när det var som värst annars HADE jag hoppat, det kan jag lova.
Hoppas på en bättre dag idag (nu har ju prinsessan åtminstone fått sin vilja fram och sovit på sin mammas trasiga mage hela natten)... Och TACK tack tack den som uppfann dagis annars hade nog dödssiffran bland småbarns föräldrar varit betydligt högre än i dagarna......
Man får försöka minnas detta

När dom gör det här.....

Uppdatering om gårdagens morgon

Mina barn är ju för söta ibland. Lucas ville vara turtles och lånade ut sitt andra allra käresta plagg nämligen spindelmannen dräkten till sin syster. Är det någon som tror att den unga damen blev nöjd? Då tror ni fel nämligen för hon blev arg och slog sin turtlesbror. Då insåg jag att det här kommer sluta i tredje världskrig innan mormor kommer och hämtar min son men även jag hade fel. Min stora duktiga unge klär av sig sin dräkt och låter lillasyster få vara turles medan han själv är spiderman... Iblan som sagt är dom för goa dom där två.

Övrig uppdatering : Mina allra bästaste föräldrar kom ju och tog sitt ena barnbarn för underhållning på högre nivå än vad trasig mamma klarar av så Mysan fick hjälpa sin mamma att städa och möblera om. (OBS! ett litet tips följer, möblera INTE om två och en halv vecka efter bukplastik då får du lida!!!!)
Skolböckerna blev därmed liggades hela dagen och idag så är jag hemma på lunch och uppdaterar blogg, måste ju säga att jag är förvånadsvärt (hur stavas detta egentligen?) duktig på att prioritera, eller vad anser den lilla skar amänniskor som är intresserade av mitt simpla liv?

Nehe dags att elda i brasan och äta lunch på lunchen och sedan städa hyperfort innan det är dags för marknadsföring/logistik lektion.....Söt bebisar...

Måste bara berätta..

Nu så här på morgonsidan av dagen (ja mysan har ju vart dålig och vi e hemma och då är det fortfarande morgon kl 9), barnen äter frukost i vanlig ordning framför TV:n och mamma dricker sitt kaffe framför en dator. Plötsligt hör jag hur Lucas sitter och säger ord som handlar om filmen de tittar på (vilket inte heller är ovanligt på något sätt).
-Läskig bukke, varg, Kalle...etc.
Sedan hör jag att även Mysan upprepar allt min store pojk sysslar med och då börjar Lucas att säga samma ord flera gånger och väldigt tydligt. Mysan är på och upprepar snällt vad storebror säger.
När Storebror anser att Lillasyster är färdiglärd säger han -Vad duktig du är!

Ibland ytterst sällan så är dom så sjukt söta ihop, även om det blir mer och mer och jag hoppas ju naturligtvis att det ska fortsätta gå åt det här hållet. För det mesta är dom bara osams för något óch den ena daskar till den andra som svarar med en high-kick-flip i ansiktet och jag kan nästan lova att ni skulle bli förvånade av vem som gjorde vad. Som sagt är det bara att hoppas att det fortsätter att gå bättre och bättre med tanke på hur det har varit så kanske jag bara ska vara tacksam för hur det är just i dagsläget.


Dagen fortsätter i samma anda som igår. Försöka plugga mellan mina domarövningar i barnens lekrum. Jag ska försöka uppdatera hur det verkligen gick i kväll....

Dagen som gått...

Eftersom Mysan inte är helt hundra så har jag varit hemma idag och lär för den delen spendera även morgondagen med att försöka läsa tråkböcker och hitta på affärsideer dom få lugna stunder man får när båda barnen är hemma. Den ena febrig och gnällig och den andra sjukt rastlös. Tack gode den som bestämmer för smartingen som kom på konceptet TV/DVD och för Alvin och gänget. Icke att förglömma min underbara mamma som tog med Lucas hem till sig och lagade lunch och underhöll barnet ett par timmar.
Det är bara att hoppas på att febern ger med sig så barnen kan gå till dagis åtminstone på onsdag, det är så sjukt svårt att koncentrera sig hemma.
Annars har jag uträttat massor idag, plockat undan alla miljoner leksaker utspridda på våra enorma ytor, sopat upp allt grus (dammsugningen får herrn i huset sköta tills min mage läkt) och tvättat alla kräk lakan och andra textilier, hann dessutom ta hand om snuskdisken från igår. Underbart att ha lite fint, trist bara att arbetet börjar om i morgon.
nyvaken sjukis

En nyvaken busfia kl 10 i morse.


                                                                                     Frukost framför tvn
Och en liten tjatkille som tyckte mamma skulle "mockna" ögonen alldeles för tidigt i morse, här intas det frukost på sängen framför Blixten McQueen.

Nehe back to reality, dax att gnugga geniknölarna igen......

Välkommen till min nya blogg!Här tänkte jag alltså samla tankar och funderingar om jag nu någonsin lär mig hur alla knappar och funktioner fungerar.
Dessutom ska jag hitta tid att blogga mellan barnens och sambons krav, tvätthögens skrik och min egen panik över att få grus under fötterna INOMHUS. Ja nu försökte jag förneka ännu en gång att jag även ska ha högsta betyg i alla kurser på skolan oxå så det är väl bättre att jag läser en tråk bok nu så jag får ett betyg över huvud taget.
Så länge bjuder jag på mina underbara terroristbarn....

RSS 2.0