Tisdag nu igen

Ja även denna vecka innehöll en tisdag, för övrigt den sista lediga tisdagen på vääldigt länge!!!
Jag börjar ju att jobba på måndag, som TPU-resurs på Kraftstationen, mitt drömjobb dessutom. Hoppas bara att kroppen håller ihop dom här sista månaderna av graviditeten och att bebis fortsätter att växa ordentligt därinne!!!

Har varit hos barnmorskan och agerat nåldyna igen, tredje gången som behandlingen mot foglossningen sker ch tro´t eller ej men det har faktiskt hjälpt, inte till ett tillstånd av absolut smärtfrihet men det har lindrat dom dagliga plågorna betydligt, även fast jag var så skeptisk till behandlingsformen för tre veckor sedan. Jag tänker mig att jag ska vila den här sista veckan av ledighet, men känner jag mig själv rätt så lär det inte inträffa, vill ju inte gärna på i ett loppbo och hur mycket jag än städar och håller på så ser det ändå ut som skit redan till morgonen efter. Hmm kanske ska anställa nån slags städtant, det är nog det jag absolut INTE ser fram emot till nästa vecka och de närmsta månaderna, hur sjutton jag ska hinna med mitt hem och barnen också.
Det blir sjukt långa dagar framförallt för dom små, sedan hem och laga nån slags mat innan alla stupar i säng. Min kära sambo har ju blitt placerad i Kista på obestämd framtid så där lär man inte få nån hjälp alls, antingen pendlar han och åker 5 på morgonen och dyker upp hemma igen runt 20 tiden på kvällen beroende på trafiken eller så sover han borta i veckorna. Pest eller kolera för min del, men han skulle nog må bättre av att bo borta i veckorna. OM nu hans chef fixar något boende åt stackarn. I sådana lägen får man krasst sikta in sig på den kommande lönechecken och inget annat, livet får stå på hold och så får man ägna barnen extra uppmärksamhet på dom lediga dagarna.

Tiden fram till DO-DATE lär ju bara flyga fram iallafall och ungarna kanske får en julklapp eller två extra i år när vi har två inkomster för ovanlighetens skull, det var ju hundra femtio år sedan sist...

Tänkte bara köra en snabb update för datorn ska snart lämnas in på service och när den kommer tillbaka är det ingen som vet....

Puss och hej

Usch hujedamej

Vad jag känner mig usel just nu, orkar liksom inte engagera mig i något alls. Hur mycket jag än städar och plockar blir det inte rent, hur mycket tid jag än lägger på barnen så är dom ändå bråkiga och stöddiga och pappiga, dessutom är jag sjukt fet. KUL LIV!!!

Längtar som satan till 1 november och hoppas att inga hinder infinner sig på vägen, tänk om något knasar sig vart ska jag då ta vägen? Just nu är jag livrädd för att alla mina planer, drömmar och önskningar som är så nära på att slå in bara ska gå åt fan.
Kanske är det därför precis allt känns så fruktansvärt jobbigt? Kanske därför jag drömmer mardrömmar varje natt?

Hade ju bestämt att jag bara skulle njuta av det är men det ska visst vara helt omöjligt! Dags att sätta på skygglapparna och hålla sig upptagen så att livet rusar på utan att man märker av det så får man vakna ur dimman om ett par år och undra vad fasen som hände... Depp blogg blev det här så jag lägger ner nu!!!!

Tisdag

Hua, idag är man trött. Vaknade vid kvart i fyra i morse och det tog säkert en timme innan jag kom till ro igen, lika bra att vänja sig kanske?

Igår var vi lediga här hemma, fixade och donade lite på förmiddagen innan Momor och Morfar dök upp för en svampletarstund.

Morfars ben är ju inte det bästa så honom lämnade vi kvar hemma hos tjatfarfar medans barnen och jag drog på stövlar och varma kläder och letade fram lite svampkorgar. När vi började promenaden hade Mysan sin rosa väska med picnic i, en mössa, en lurvig tröja och en gummijacka och svampkorg. Vid första svampstället reducerades packningen för då var det visst picnictime för barnen, desuutom hade hon stick i halsen så gummijackan åkte av. När bullarna var uppätna var det inte roligt med väska längre.

Nu hade hon alltså, mössa, lurvig tröja och svamkorg, resten fick mamma och mormor bära, plus Lucas älghorn som han hittade i skogen. Det är inte lätt att plocka svamp med två ointresserade barn, dom ville bara stampa på alla svampar och petas med pinnar och morra som tigrar och spårhundar. Men mot all för modan och med mig och Mormor som ledare i expedition "plocka svamp" så fann vi nästan en hel kasse till mormors frys.

Sedan var det dax att försöka hitta hem ur den mörka skogen, det gick bra även om jag kände mig rätt vilse ett tag, tur att pappan vart ute i skogen och sprejat rosa pilar!!!

Hemma igen så fikade vi lite, det var ju ändå kanelbullensdag, och ungarna blev lovade o´boy i skogen för att inte slå ihjäl varandra, vi andra tog lite kaffe.

När fin besöket återvände hem var det dags för en annan att börja med middagen och sedan var det soffläge resten av kvällen, foglossning blandat med magsår och en lite bäs som sparkar både uppåt och nedåt.

Pappan däremot åkte till oxelösund oc införskaffade ett babyskydd till bilen som han spårat upp på Blocket. Så nu är den detaljen också klar.

Nu är det bara att försöka göra sig lite presentabel innan besöket hos barnmorskan idag, Usch orkar inte egentligen men det ska li skönt att kolla blodtrycket och höra bebbens hjärtljud iaf.

Tack och hej!!!

RSS 2.0