Söndagen och Måndagen

På söndagen var det en lagom bakismamma som knallade ur sängen vid niosnåret... Tog det lugnt en stund innan vi åkte ner till kvantum för att inhandla lite strandleksaker och lunch.
Var väl nere på stranden till 11 halv 12 nångång. Ungarna hoppade i havet direkt medan mamman och pappan gjorde sitt bästa för att unvika sand på filtar och handdukar...









Stannade inte så värstans länge eftersom rutan på förarsidan på LÅNEbilen inte gick att veva upp och Mulle meck ville åtgärda problemet snarast.
Jag och Mysan åkte till Gmormor/morfar för en stunds gemenskap på balkongen. Det bjöds på hallon och glass med kaffe och saft.
Efter en stunds fika satte gammelmormor Mysan i arbete... En bunke vatten och några tvättsvampar så blev balkongen/terassen genast ett stycke renare... Bra med en liten städtant i familjen...
Mormor Lotta dök upp till Mysans stora förtjusning... Hon stod vid räcket och bara vrålade Mormor DÅTTA....

Roine och Lucas kom hem efter en kort stund eftersom klantobert (jag) glömt hemmanycklarna. Lite söndags handling för att undvika ekot i kylen och sedan var det bara kväller kvar.

Måndagen började lugnt och skönt, städade iordning efter helgens förfall, piffade balkongen och försökte hitta smarta lösningar på överbelamrad lägenhet (man får ju lite nya funderingar efter ha besökt ett underbart hem).
Men efter den raiden var barnen rastlösa som få. Vi knallade ner till parken så dom fick cykla av sig lite energi, och vråla lite oxå för den delen. Drog fram Lucas gamla babybadkar med iskallt vatten i så dom kunde plaska av sig lite i hettan oxå.




In för en stunds svalka innan vi for ner till Mamma och Pappa. Min älskade mor hade nämligen lovat OSTKÖTTBULLAR till middag på hennes lediga dag. Underbara människa, ställer sig och steker en miljon köttbullar på årets kanske varmast dag.
Tror det slank ner en 20 30 köttbullar och var tvungen att lika som en valross på soffan på altanen innan jag orkade resa på mig.
Ungarna åt oxå med god aptit men dom sprang omkring i vattenspridaren efter maten så lika mätta som sin mamma var dom inte.

Drog till Rusta för diverse småplocksinköp efter den underbara måltiden och när vi senare entrade parkeringen vrålade Lucas att han skulle leka med Algot SJÄLV och sprang direkt upp till grannen.
Jag packade in varorna och följde sedan efter.
Fick en kopp kaffe och en dunk målarfärg så jag lämnade Lucas hos sin nya kompis och gick ner för att börja måla. Som vanligt när jag har planer så tar Roine över. Han är bättre men jag tyckte han kunde få slippa nu när han semestrar. Han pillade tapet, spacklade och slipade innan första lagret färg smetades på. Jag fick iallafall vara med och ta alla små ställen och andra lagret färg...



Jätteljust och fint lär det bli... Men nu vaknade en fjärdedel till av familjen så strax börjar väl gerillasoldaterna med sina övningar. Dvs dax att sluta blogga och agera fredsaktivist...
Have a nice tuesday, I will, med sol, förhoppningsvis bad och mera målning...

om man skulle passa på medan familjen sover

Ska vi börja med lördagen kanske..

Upp tidigt och ivag alldelles full packade till stranden. Entrade jogersö runt 10 och fick en bra plats precis vid vattnet. Perfekt när man har två vattendjur till barn. Enda nackdelen är väl all sand som envisas med att hamna på filtar, handukar, väskor och mat...














Lucas och My har inga spärrar utan knatar ut i vattnet till som knappt bottnar, livsfarligt tycker höns mamma/pappa men dom två älskar det iskalla vattnet. Det var lite tjafs i början när disskusionen om hur långt man egentligen får gå ut men sen förstod dom och det var riktigt mysigt att bara sola och bada.
Åt en trevlig lunch (pasta/kassler sallad) och båda mina petgrisar åt med god aptit. Mysan satt länge lääänge i vattenbrynet och öste grus på sin traktor och Lucas strosade runt för sig själv. Båda lyssnade (nästan) hela tiden på förhållningsorder och mamma fick en snygg bränna....




Efter drygt tre timmar var det dax att packa ihop för att hinna inhandla en present till Filippa som blev 4 år på fredagen och skulle ha kalas på Lördagen. Riktigt trevligt barnkalas, långbord till ungarna, långbord tiöö föräldrarna, tårta, sju sorters kakor (om inte mer) allt hembakt förstås och inte att förglömma fiskedamm och massor med saker till ungarna på en lagom stor tomt. Inte ett gnäll eller en sur min från någon. Kanske ska tillägga att det underbara vädret stod till förfågande också.
Usch det är sådana här lyckade tillställningar som gör att man själv känner sig som en toksopig förälder. på mina barns kalas ståe en köpt tårta på diskbänken tillsammans med några torra bullar och tråkiga kakor på diskbänken. Man tar själv vad man vill ha innan man slår sig ner vart det finns plats i våran abnormt stora lägenhet. Alla barn slåss eller är ledsna och jag är så hyperstressad att jag i efterhand inte minns vilka som vart där eller inte...Hu man kanske ska bli lite bättre sådant där. Eller helt enkelt anlita superfixaren Jade till att styra upp vårat kalas också....

I vilket fall så tickade klockan på och det var dax att göra sitt bästa för att bli presentabel inför kvällens festligheter. det gick ju sådär som vanligt men tiden räckte inte till (fast å andra sidan hade inte all tid i världeen räckt heller så!).
Pappa skjutsade in mig till statoil och Ida och Anna hämtade upp mig där så vi kunde fara vidare till Therese.
Väl hemma hos sistnämda blev vi mottagna av Pirjo, Therëses mamma och ungarnas gamla förskole fröken. Underbar människa förövrigt.
Efter en stund kom Husägarna och lilla Thelma hem och "förfesten" fortsatten på baksidans altan. Mycket trevligt med skitsnack och vin... Fick en trevlig rundvandring i huset som är helt underbart. Och då menar jag ÅH JAG VILL OXÅ HA... grymt avundsjuk, men det är sådant man får leva med när alla skaffar hus och jag själv fortfarande bor kvar i en skolåda.

Efter lite tillpiffning i rockbadrummet så var det dax att bege sig ner till hamnen











Vi kunde inte bestämma oss för vilken bar som var den bästa så vi valde Skeppsbron först vilket inte var så smart, sedan entrade vi hamnmaggan vilken inte heller höll måttet. Jag och Ida ragglade vidare,, det var helt enkelt för mycket/tråkigt folk ute....
Kalles  enormt trevliga vän Tobbe skjutsade hem det överförfriskade sällskapet...Lovely det tackara man för...

Midsommar


















Bilder från Roines 30 års dag


















Nä nu får jag skärpa mig

Inte ett inlägg på nästan en vecka,,,,

Men det är bara för det har varit fullt ös hela tiden... I torsdags var jag bra seg hela dagen och efter att Sara och Mattias varit här och svullat tacos blev det inte bättre.
Fredag började med strålande sol som sedan höll i sig under hela midsommaraftonen. Underbart med sånt trevligt väder när man har planer på utomhusfest i Jensy Josas trädgård.
Men först skulle det bakas tårta och försöka hitta en outfit som man inte såg ut som en slampig flodhäst i. Bara aningen slampig kanske dock helt fri från flodhästliknelser... Det gick ju sådär som vanligt har jag sett så här i efterhand på allas fina bilder på FB... Men men det är bara att ligga i hårdträning till nästa år.
Som sagt, baka tårta, göra sig i ordning och packa Mys-pys väska eftersom hon skulle spendera natten med världens bästa Sara.
Åkte ner till ovannämnda som var stationerad hos Mamma. Där bjöds det på underbar middag med trevligt sällskap. Pappa, Anna, Sara, Mattias, Mormor, Morfar och Farmor. Lucas spenderade sin tid hos Farfar som vanligt (ar sagt det förr och säger det igen, halva barnbidraget rycker snart). Efter en mycket smarrig middag med grillat färskpotatis och diverse tillbehör bjöds det på ägg/sockerfri chokladtårta som Syster knåpat ihop. låt mig bara säga LOVELY... Dom andra sockerråttorna fick äta min sliskiga full med socker...
Önskar att jag kunde bli lika hängiven som min idol när det gäller att ta tag i saker. Man kanske ska sätta sig och göra en lista som komigång... Eller så kanske Saraska flytta hit som personlig kock och sparkirumpan coach...

Midsommaraftonen flöt på i lagom takt.. Skjutsade ut Sambo till sin vän Berra efter vi sagt hejdå till Lillfisen som inte brydde sig om att mamma och pappa drog... Anlände till Jenny lagom till blomsterparaden skulle ta sin början. Alla knatade i väg mer eller mindre motvilligt med ett par blomsterhinkar väl utplacerade i gruppen.. Det var två som verkligen tog priset i årets blomplockning, den hette passande nog BLOM och den andra var såklart Roger som sällan ger sig in i ett projekt halvhjärtat. Efter promenixen skulle stången kläs och när den väl var klar (ja en hel del problem uppstod under det projektet) så var det dax för den obligatoriska dansen. Jag utnämnde mig själv till kameraman liksom en del andra. Måste säga att det var förvånandsvärt bra uppsluppning på dansen dock...

Jaha nu har vi kommit till det som dom flesta längtat (en del högljutt dessutom) mest efter. MATEN...
Behöver jag ens säga att det var fantastiskt gott. Behöver jag ens säga att Jennys engegemang (jag vettefan hur det stavas) som vanligt gett oerhörda resultat. maten var underbar människorna var underbara och musiken var bra. Toppen kväll helt enkelt...
Vad som var det absolut bästa var väl att alla brudsen var samlade återigen. Kan väl knappast bli bättre när ens gamla fjortispolers fortfarande hänger ihop. vi kanske har blivit en aningens mognare på gamla dar men vi e fortfarande råcoola...

Lördagen var inte lika trevlig... Vaknade halv 10 av en Tobbe som vill prata, kollade av FB eftersamtalet men var tvungen att lägga mig i soffan efter två minuter för att inte kräkas över tangentbordet...
Ringde syrran efter ett par timmar som ville bli avlöst från lillfisen. Dom skjutsade upp Mysan som gick och la sig på soffan och slocknade direkt.
Mamma och Pappa vilade en stund till innan det bar av ut till farfar för att hämta storbus också.. Under vilda protester som vanligt.

På söndagen gick vi ner i parken för att busa lite i värmen. Grannarna kom ner och bjöd på lite tervligt sällskap. Sen bjöds det på korv också, så det blev en heldag utav det också...

Måndagen spenderades hos Farfar där Storbus skulle stanna kvar såklart.. Efter en heldag med sol och poolbadande så var allra rätt trötta.. Ingen orkade stå emot så vi sa okidoki. dessutom skulle Roine jobba och jag på avtackning på jobbet så det passade ändå bra.

Tisdagen var det alltså avtackning på jobbet som gällde. Kul att se allihopa igen även om jag mer en någonsin kände mig utanför. JAG VILL OXÅ vara med...
Mysan fick vara hos gamelmormor så länge. Hon smaskade på allt möjligt från det att hon kom tills det att vi åkte.. Sen äkte vi bara hem och låg i soffan och jäste. Luften gick ur mig och min lust till något överhuvudtaget gick ur mig..
På kvällen åkte vi ner för att handla lite och hämta den nya DVD:n... Alltså följde det obligatoriska ljudmecket tills klockan alldeles för mycket...

Och idag har vi bara legat på farfars tomt och jäst i solen och poolen, men jag antar att det inte är många som ens läst hela inlägget så den här kvarten var fullkomligt bortkastad...

Puss och hej leverpastej

Roine 30 år

Fyyyy faaan så kul det var med Boda Borg... Ett litet gäng på 9 pers alla utom Anna på den senare delen av 20 ( ja om man nu inte räknar gammelgubben själv som blev 30). Det känns i hela kroppen idag att man klättrade som om man fortfarande var 13 bast därinne...
Tråkigt att man var tvungen att köra varje bana 5-6 ggr innan man förstod hur man skulle göra och sedan ytterligare 10 ggr för att faktiskt klara av banorna. Jaja huvudsaken är ju ändå att tjejligan vann och att alla hade väldigt kul.
Efter äventyret bar det av hem till oss för lite öl tilltugg och nya kläder innan vi hämtade upp Sara och Mattias i Sunda och begav oss till Hamnmagasinet för lite mat också...
Trist service och halvdan mat till hutlösa priser. Tur att man druckit lite och att sällskapet var så enormt trevlig så det uppvägde det annars ganska dåliga....

Det bästa av allt var att vi kom i säng skapligt med lagom alkoholhalt i kroppen och att sovmorgonen så här på torsdagen sträckte sig ända till 12... Inga gangsterbarn på flera mils avstånd...

Allt hade gått bra hos Farfar, han ljög och sa att barnen varit små änglar. Lucas berättade sanningen, som löd ungefär så här.... - Mamma vi har inte varit snälla, vi har bara varit dumma och haft sönder Farfars dörr. Titta!!!
Jag gick och tittade och frågade varför han pajat farfars hem. Svaret löd -Därför jag inte fick dricka oboy i sängen, men det fick jag ändå inte!

Skit unge och vara bestämd... Han ville stanna hos Farfar ett par dagar till och eftersom han ändå ska dit i morgon så passade det ju bra. Sedan att mamma och pappa blir fattiga på att återställa ordningen därute är väl smällar man får ta.
När vi åkte hem stod han ute och vinkade och vrålade
- Ha det så trevligt hemma nu mamma så ses vi i morgon kl sex!
Vad han fått det sista ifrån vet jag inte men gulligare får man leta länge och väl efter.

Jaha lite utlovade bilder kanske???


Eller inte just nu för nu hade kamera jävel laddat ur batteriet igen.......

Onsdag

Jaha idag var det dax då. Roines 30 årsdag är äntligen här. Hoppas att kvällen bjuder på ett riktigt äventyr, eller att han är mer än nöjd iallafall. Han fick sin present igår redan mest för jag visste att han inte skulle ha tid att skruva upp den idag. Den presenten var det inget fel på iallafall. Nu väntar jag bara på att det gamla stereo systemet ska bli nedburet i källaren tills någon vill köpa det. Så kan jag äntligen få lite space i vardgasrummet. jag menar om man behöver karta och kompass för att hitta soffan så har man övermöblerat nån gång under tidens resa...
 nehe om man skulle ta och förbereda lite inför dagen kanske. En snabb uppdatering bara så ni inte tror att jag försvunnit bara.
Jag lovar att fota lite ikväll så ni kan få vara med på ett hörn...
Puss och hej

Måndag

Tre timmar ledigt idag. För övrigt sista gången eftersom Herrn går på semester på onsdag eftermiddag. Ska nog passa på att måla lite idag. Igår var det poeration få ordning på sovrummet på agendan så lite färg på väggarna skulle ingen må dåligt av. Hoppas hoppas hoppas på att få en garderob installerad på semestern, men om jag känner min sambo rätt så kommer det att dröja tills jag gör det själv innan den är byggd.

Känner att jag skulle behöva bli av med lite saker i källarn. Ingen som behöver en barnsäng, eller en bokhylla med tillhörande tvbänk i ekfaner? Annars har jag lite av varje där nere....

nehe underhålla storbus och göra sig redo innför dagislämning innan lillfisen slår upp sina ögon kanske. Om ni har tur kanske jag bjuder på ett resultat till kvällen.

Heldag i Storstan

vi började äventyret redan i bussen som tidigare nämnt. Barnen skulle promt sitta bredvid varandra, det fungerade väl i ca 20 minuter innan dom började peta på varandra så vi fick sära på dom. Bussresan gick ovanligt snabbt och snart var vi framme i Stockholm som förövrigt bjöd på trevligt regn. Så fort vi närmade oss Skansen började det att droppa.

Det gjorde inte så mycket det var trevligt iallafall, Vilken oerhört trevlig miljö dom har åstadkommit där. Lucas var skit sur i början och gjorde sin syster lika arg, men det gick över relativt fort så timmarna tickade på medan alla djuren tittades på och karusellerna provades. Mysan fastnade vid nappträdet och blev hysterisk när hon inte fick plocka med dom bästa hem. Ett litet besök i hästhagen och pillande på statygrisarna ordnade det utbrottet.

Sedan följde beslutsångest. Skansens akvarium eller Auqaria vatten museum. det blev tillslut det senare alternativet. väldigt blöta och aningen trötta entrade vi vattenmuseet som var alldeles överbefolkat. Vi stannade i nästan två timmar så alla viktiga fiskar hanns gå igenom innan bussen skulle åka tillbaka hemåt.

Hela familjen slockande i följande nämnd ordning. Pappa, Lucas, Mysan, Mamma.

Nu bjuder jag på lite bilder.....

























Thats all, för den här gången

Lördag

Idag bär det av mot Storstaden. Bussresa med mamma lillstrumpa och hennes kompisar Linnea och Lisa.
Tjejerna ska väl göra Gröna Lund osäkert medan Jag Roine och Mamma planerar att gå på Aquatica och Skansen. Ungarna är exalterade, Lucas pratar om ormar och Mysan babblar om att åka bussen.

Igår somnade lilla damen redan halv sex framför pingvinfilmen Happy Feet. (för övrigt en underbar film) så nu står hon alledeles pigg och söt och säger -Mamma, du älskas mig, Pappa älskas mig, Lucas älskas mig, inte jag liten, jag stor. Visst mamma!!!!

Jättesöt.

I övrigt har veckan flytit på bra. Efter dagis i torsdags var jag noga med att slösa bort så mycket av skattepengarna som möjligt. Tycker jag lyckades rätt bra då drygt 6000:- gick upp i rök. I och försigt var 4000:- till Roines 30 års present och det får jag lite bidrag till så lite kommer ju tillbaka efterhand. Träffade Andoreas(Lucas version av hans namn) med flickvän och bebis, äntligen fick jag träffa det lilla underverket som fått namnet Jack. Jättesöt och liten. Mysan blev alldeles tillsig och ville klappa och bära och hålla. Däremot var hon noga med att konstatera att bäsen var liten och inte fick dricka Fessi (festis) och inte äta glass eller låna hennes Tutte....

I går, alltaå fredagen var det dags för Lucas tredje besök hos tandläkaren. Eftresom han de två gångerna innan vägrat att ens titta på tandläkaren så blev jag glatt överraskad när ungen var totalt medgörlig och bara gjorde exakt som läkaren sa. Det tog inte ens fem minuter och hon var så nöjd med hans tänder. Inga anmärkningar på något. Att Lucas dessutom fick en liten ödla gjorde honom stolt som en tupp och så fort vi stängt dörren ville han ringa sin pappa och berätta hur duktig han varit.
Efter besöket åkte vi hem till Mormor Annbritt för att hämta lillasyster och dricka lite kaffe.
Anna slutade ju nian igår så meningen var att vi skulle till stjärnholm för att delta i avslutningen men eftersom vädret inte var det trevligaste så åkte vi hem till mamma istället. Umgicks med Papsen en stund innan han skulle till jobbet. Förberedde maten så allt var klart när avslutningsfirarna anlände.
God mat och smarrig tårta efter. Tyvärr så var det maräng i tårtan så jag fick ju ligga i horisontellt läge resten av eftermiddagen. Men som sagt Mysan slocknade redan halv sex och Roine tog med Lucas till Farfar för att mecka bil så jag hade det lugnt och skönt här hemma.
Att sedan meckandet gick åt h--te är en annan historia. Så nu är det bara att snällt betala farbror bildoktor X antal lappar för att få bilen att gå bra igen... KUL.

men vad faan nu ska vi åka till Huvudstan för att underhålla kidsen lite ja dvs om barnens far och storbus vaknar nångång idag............


Vanlig onsdag

Har haft nattbesök av min underbara kusse inatt, så i morse vaknade jag av att barnen satt i soffan och tjattrade. Stackars Lindas öron. Fast hon verkade inte särskilt besvärad som tur var. Efter lite frukost och Lindas hemgång gjorde jag och barnen oss i ordning och plockade iordning på all tvätt som plivit processade under dagarna som gått. Vid halv tolv var det pannkaksdax hos gammelmormor och morfar. Inte lite pannkakor heller för den delen. Trot Lucas stoppade i sig en 5-6 stycken. Efter maten skjutsade vi mormor till frissan och stannade på macken och köpte glass.

Här hemma bröt kriget ut. det slutade med att jag städade undan hälften av leksakerna eftersom dessa ändå bara rivs fram men aldrig leks med eller plockas undan igen. Båda barnen blev jättearga men förstod tillslut allvaret och slutade bråka. Nu så här på eftermiddan har de båda skött sig nästintill exemplariskt.

Jag bjuder på lite gamla bilder eftersom kameran är oladdad igen...
Och för övrigt är jag fullt medveten om att ordet eftersom dominerar det här inlägget, tror jag får skaffa en synonymordbok...














en dag med Sara

Observera att alla kort utom dom på mig och Sara och Mysan tillsammans har mästerfotograf Sara tagit. Helt oretuscherade dock...
























Helgen

Jag lägger upp lite bilder i ett senare skede eftersom det bara blit snabblogg innan barnen ska väckas och fösas till dagis.

På lördags eftermiddagen efter en dag på stranden och fotosession med Sara så tyckte jag och Roine att det kanske var dax med lite vuxen tid, en bio hade ju vart väldigt trevligt och sedan en öl i hamnen på det. Jag ringde min underbara syster med hundvalpsögon (som hon inte såg förvisso) och undrade försiktigt vad hon pysslade med så här på kvällskanten.
Det var filmtaim utan övriga aktiviteter inplanerade. Jag undrade stilla om det fanns någon möjlighet till barnvaktsagerande, ja sa hon det går väl. Motfrågan som följde var väntat, En eller två?
Eftersom jag inte har några som helst kravmöjligheter sa jag att det är naturligtvis upp till dig själv och mamma eftersom det är ni som får ansvaret. Både min underbara syster och min härliga mamma tyckte det var självklart att båda terrorist barnen skulle komma.
Vilken underbar familj jag har. Tillpiffandet börjades och barnens saker packades ihop. Gissa vilka två som var eld och lågor härhemma över att få sova hos MORMOR och MOSTER???

Sedan följde det vanliga scenariot. Jag hade glömt välling+tillbehör och all Saras kamerautrustning, Hemma!!!
Jaha säga hejdå till barnen med det obligatoriska dåliga samvetet som man får anstränga sig hela natten för att undvika att känna på, kasta sig iväg med bilen snabbhandla på en öppen butik. (nationaldagen var visst en röd dag?) Hem för att hämta kvarglömda artiklar innan Sara fick springa ut till vägen för att hämta dem.

Hem och kleta på mer smink, (allt för att dölja den hemska sanningen) lite trevligt balkonghäng med sambo och bra (ibland) musik. Älska Spotify!!!
Inser att den sista bussen för att hinna med bion åkte när jag entrade parkeringen. Ringer min kära Kusin som turligt nog uppdaterat sin status på Facebook för att kolla om grillfesten var tillgänglig för två till. vilken den var.

Mycket trevligt med lite lugn förfest hemma innan promenaden ner till Marie och Sebastian inleddes, även promenaden var trevlig och innehöll allt och inget. Om man dessutom ignorerar jätteblåsan under fötterna som följde med mina promenadvänliga pumps så var det väldigt skönt att röra lite på fläsket.

Kvällen kunde inte ha varit mer trevlig. Underbart sällskap bra musik, dansvänligt vardagsrumsgolv och ingen allergi. perfekt är ett milt ord för den här Lördagskvällen.
Oscar underhöll med en upphittad blond tofs andra underhöll med ett väldigt stort blåmärke och då ska man inte glömma hur Carro och Marie imponerade med väl valda moves och en del skrål.

När klockan började närma sig 24 ville en del ut på krogen för vidare äventyr, andra var inte så sugna så det rann ut i sanden, plötsligt började det ljusna och klockan hade passerat 3. Jag, Roine, Carro och Oscar tänkte att värdparet kanske behövde vila lite så vi gjorde oss redo för hemgång. Tyvärr så bor vi på olika håll så den gemensamma promenade blev inte långvarig.

Gissa hur trött jag var dagen efter?
Tur att jag fick ligga i sängen till halv två iallafall.


Och eftersom jag var den enda med sinnesnärvaro att fota kvällen får ni lita på att jag var snygg hela kvällen... Och gjorde aldrig något jag skulle ångra dagen efter... Puss

Bättre

Allt känns så mycket bättre. Det verkar som ett mirakel har hänt och uppenbarelser har visat sig. Kanske går att lösa oändliga och omöjliga problem. Man kanske vinner på att öppna truten istället för att gå som katten runt het gröt och vänta tills bägaren rinner över. Jag hoppas bara allt allt bra håller i sig är mer än villig att försöka för alla år är inte värda att bara kasta i sjön. Och om allt går att lösa kanske det är värt krisen som varit?!

innehålllslös

Har inte haft inspiration till att skriva över huvudtaget. har det egentligen inte nu heller men tristessen hägrar över mig så varför inte försöka iallafall.
Har städat lägenheten idag, efter som jag inte haft lust med något så har den också fått lida. Duschade av smutsen från både mig och Mysan sen gjorde vi ett försök till att hämta storbus. Ja gissa själva vart han har sovit över?
Men Farfar hade visst lovat honom att få följa med in till stan så vi åkte hem utan honom. farfar skulle lämna honom till kvällen istället.
Spenderade gårdagen hos mamma och pappa. Käkade lite mat, pappa var ute med ungarna på gården för Lucas var så "cykelnödig" sen när han skulle till jobbet åkte jag Mamma och barnen till Nyköping. Har inhandlat ett ******** till Lillasyster som slutar nian nästa vecka. kan ju inte avslöja vad det är ännu!!!

Annars vettesjutton vad jag ska bjuda på för inblickar i vardagen. Kanske att vi spenderade hela måndagen hemma hos Jade och Filippa. Badade hela eftermiddagen i poolen på baksidan...Härligt värre med värme och underbara barn hela måndagen...

.

I en strid som ingen vinner får båda ge och ta..

RSS 2.0