usel

Ja det är jag det, Riktigt jävla usel...

Men min syster är bäst i världen iallafall, har faktiskt två av världens bästa systrar...

4 veckor

Det skulle vara lovely om man kunde gå i ide tills dom 4 veckorna passerat...

Mycket i huvudet

Oj, även om man intalar sig själv att man ska låta bli att bli en hispig surtant så är det svårt ibland. Jag kämpar på och försöker att binda mina tankar så dom inte flyter iväg och blir allt för negativa. Jag vill ju vara en sån positiv människa och hoppas att allt slutar bra, men när livet ständigt går emot en så är det svårt ska ni veta. Hoppas så innerligt att det här kommer att sluta bra. Håll tummarna för mig!!!

hemmadag

Känner mig något piggare idag och tänker att jag ska uthärda resten av veckan på jobbet. Känns som att det här tillståndet är för evigt så jag kan lika gärna vara zombie på jobbet som hemma.

Skittrist att aldrig orka något men kanske, kanske om jag har tur så blir jag piggelin igen...

Har dristat mig till att baka lite iallafall. Har ju drömt om att baka lite kakor när köket äntligen var fungerande men energin vägrar ju att infinna sig. Hmh tog mig i kragen och vispade ihop en jordnötssmör deg. Nu står dom i ugnen och ser lovande ut. Mysan sitter under köksbordet och ser förväntansfull ut.

Tänkte jag skulle tvinga ut mig själv på en promenad så kanske manet känslan försvinner, eller förvärras det återstår att se i slutändan.

Lagom väder att vara ute i iallafall, mulet och lite duggregn. Perfekt, då slipper man dö av värmeslag....

Bjuder på en bild så länge och hoppas att humöret blir bättre med tiden....Tack och hej

Oj, 3 veckor sedan

Hmh, dåligt värre att låta bloggen dö nu när den blitt så tjusig. Ska försöka bli bättre på att dela med mig av mitt hektiska liv.
Just nu består det av att jobba därav den dåliga energin till allt. Köket är fungerande nu för tiden även om det inte är klart än på länge.

Idag är vi hemma allihopa, jag känner mig allmänt kass och Mysan har varit riktigt dålig tilloch från hela helgen. Det började i lördags efter ett besök på utomhusbadet i Nyköping. Hon och jag lämnade pappan och Lucas hemma för att ta oss vidare in till stan, på vägen dit bara piper hon. Jag gissar att hon är trött efter badäventyrret men ett par kilometer senare spyr hon ner hela baksätet. Jaha, bara att vända hemåt igen då.

Pappan får skura bil, medan jag stoppar om en sjuk bebis i soffan. Klarar inte av kräks, det är mitt värsta. Spyr nämligen själv så fort jag börjar joxa med det. Efter nån timme är hon piggare och äter lite mat och följer med på smultronplockspromenad. När dom kommer hem där ifrån lägger hon sig på en filt på tomten och säger att hon är "huuk och har feber". Jag vill ha "besin" mamma.
Jaha bara att bädda ner och pilla i lite alvedon. Hon somnar på 3 röda framför pippi puff.

Söndagen börjar hur piggt som helst. badar i poolen, handlar lite klännigar inne i stan och pular lite hemma. Fram emot sena eftermiddagen får hon feber igen och är skithängig. Skumt värre men ärligt talat när man själv inte är på topp är det skönt med en lugn bebis.

Annars flyter livet på faktiskt, jobbar och står i. Systrarna var här på besök i veckan, jag har krockat på en farbror och dragit ner bonusen på försäkringen lite och midsommarfirandet gick lugnt till....

Har egentligen inte mer att säga förutom att jag önskar att lite energi skulle flytta in i min kropp igen...

Puss och glad sommar ( för nu är den fan här)


RSS 2.0