Livet rullar vidare

Jobbar och sliter, har X antal krämpor i min kropp, men det är fortfarande lika roligt att jobba varje dag. Speciellt när man känner att man faktiskt kommer någonvart. I morgon lär det bli jobbigare däremot.. 1/4 dels styrka är sjuka ytterligare 1/4 på kurs en på ett annat ställe och själv har jag tenta i Energi och MIljö... Kul för T att sköta utlämningen själv ett par timmar. Jajja han klarar sig nog,, värre e det nog för mig som måste plugga till tentan och sedan faktiskt klara av den..

Helgen var härsig som vanligt,,, moster Sara tog en Lucas och Farfar en Mysan på fredag kväll så mamma och pappa kunde alkoholiserade, Lördagen beståd av en massa bus med mina kusiner och deras barn och på söndagen gick jag och Lucas på Madagaskar 2,,, Mycket rolig film förövrigt...Laddar ner lite bilder senare om det hinns med..

måste sluta nu..

är s¨sjukt jävla trött hela tiden. Har slocknat vid nattning av barn två kvällar i rad. DVS innan kl 20 och sedan följer intensiva drömmar hela natten. Igår natt vaknade jag av Mysan som promt inte kunde sova utan sin mamma nerknölad i växasängen och klockan fem tassade Lucas upp och meddelade att han bajsat i blöjan, Tack gode... för att vi inte slutat med nattblöjan än för den högen var inte lten vill jag lova. och inatt vaknade jag av att Lucas hade besök av spöken på sitt rum. Mamma går på spökjakt men han ville iallafall bar sova i vår säng. Roine fick snällt masa sig till soffan så våran JÄTTESTORA treåring får plats.

Nu är det bara öset som gäller, ska göra mig presentabel och starta dagen (KAFFE och en cigg) lämna kidsen på dagis och köra 180 på jobbet, hem laga mat lämna disken till sambo och sen PLUGGA. Måste fan få arslet ur vagnen nu. Nattningen överlåter jag åt nån annan eftersom jag somnar själv först. Puss alla vänner..

Fyyyyy

Åh jag har haft en underbar helg tillsammans med med systeryster och Mattajas. Även om jag faktiskt lyckades med (fråga inte hur) köra ända till Linköping innan jag fattade att vi missat avfarten till Kalmar i norrköping.  Vi fick oss en extra biltur på ett par mil men det gjorde absolut inget, det var en skita mysig väg att åka och eftersom syrran inte är gnällig och sur och måste stanna och rastas en gång i kvarten så var det bara skönt med en stund ifred från omvärlden. TACK SARA för att du finns och för att du bjöd med mig på denna underbara kväll.

Magnus Betnér som var kvällens höjdpunkt har nog aldrig misslyckats med ett framträdande, han var lika underbar på scen in real life som på tv. Sen gör det ju inget att han är sjukt snygg också.

Väl hemma efter att ha blivit glad i kroppen av lite high quality Komedi så tyckte Sara och Mattias att det nog var hög tid för en liten utgång oxå. Vi mötte Johan och två av hans polers på Lastkajen och dansade ett par timmar innan det stängde. Sedan följde Johan med hem till Munkgatan för "efterfest". Klockan 4 blev min sýster sugen på korv (på riktigt tre eller fyra frensh hot dog på ett dygn, då har man problem). Jag tyckte att kvällen var hög tid att avsluta så jag crashade på soffan istället.
Det visade sig morgon efter att det var ett klokt beslut eftersom min beställda amigos kaka inte vandrade innan för dörren förrån kl 6 på morgonkvisten.

Vägen hem var tråkig grå och dimmig och blev inte roligare av två (tre) surfisar som väntade hemma. Men när välkomstkomitéen lugnat ner sig så upptäckte jag till min förvåning att det var både diskat, undanplockat och dammsuget hemma. Skönt att slippa.

Idag börjar livet igen. 8 timmar jobb och minst lika mycket plugg efter som syrran snällt upplyste om ett andrahäfte i Energipärmen.. WORK ON...

Underbar födelsedag med trevligt sällskap, kan inte bli bättre.

Hola

Livet flyger iväg, allt går i hyper fart utom jag som sniglar mig fram. Vi har hunnit i kapp på jobbet iallafall och det är ju skönt. Har även gjort klart övningsuppgifter till Energi & Miljö pärmen, nu är det bara Produktivt Underhåll och ett arbete om Geotermiskenergi som ska in sen e det klappat och klart... Bakade tårtor i får och bjöd på jobbet idag. Fyller ju år på Lördag så dom tyckte inte att det var mer än rätt att jag skulle bjuda på tårta. Jaha sa jag och undrade hur fan jag skulle hinna med det extra projektet, men det var lugnt. Man e väl wonderwoman.
 
Nu ska iallafall kidsen gödas och lägenhet städas innan nästa pärm ska bearbetas.

Måste slå ett slag för min underbara arbetsplats och tokstörda underbara jobbarkompisar. OCH icke att förglömma. Therese har fått en tjej och jag blev glad i hela kroppen när jag hörde det.. GRATTIS gumman önskar er all lycka med eran lilla dotter,,,,

en snabbis,,

Idag börjar mitt nya dubbelliv.. Ska jobba heltid och plugga heltid... Ni kommer inte få så värstans mycket uppdateringar framöver.. Men lugn bara lugn,, Ska bara jobba till årsskiftet sen är jag back on track..


Jag bjuder på lite foton från fredagen before hell broke down on saxvägen.. Tjingeling

RSS 2.0