Riktiga kicks!!!

Nu ni ska ni veta att det är någon som jobbat upp musklerna för att kunna hamna i sin bros klass när det gäller high kickflips... Från att ha buffat långt ner i magen i ett par veckors tid så är det numera hög träning så hela magen buktar,,, Underbart!!!

Operation sovrum går framåt, just nu är det tapetsering på schemat, jag valde naturligtvis en enkel tapet helt utan mönsterpassning,,, eller inte såklart. Pappan är lagom lycklig, speciellt att dom kostade lite mer än vi tänkt!

Fast hela vårat hem är byggt på budget så jag tyckt att några hundralappar till kanske man kan unna sig den här gången?!

Barnen har varit ovanligt gulliga och mysiga idag och roat sig nästan utan att paja något alls. Bara lillfis som hittade en sax i nån gömma och klippte sönder en bok. Surt för henne att boken åker i soporna, sist hon lekte med sax var det tingelingklänningen som blev omgjord till det mera luftigare slaget.

Imorgon, tisdag, är det dagisdax igen, mamman tänkte måla dörrarna och försöka skura alla golven från allt byggdamm, känner jag mig själv så hinner jag hälften av vad jag tänkt, på eftermiddagen hoppas jag att ett litet besök i kusins nya stuga blir av. Är så sjukt nyfiken på att se hur dom har det! På onsdag är det ÄNTLIGEN dax för ultraljudet, är så sjukt nervös och förväntasfull. Hoppas att buset mår bra därinne!!!

Antar att det blir ett uppdatering efter det!

Puss och hej



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0