Oj, 3 veckor sedan

Hmh, dåligt värre att låta bloggen dö nu när den blitt så tjusig. Ska försöka bli bättre på att dela med mig av mitt hektiska liv.
Just nu består det av att jobba därav den dåliga energin till allt. Köket är fungerande nu för tiden även om det inte är klart än på länge.

Idag är vi hemma allihopa, jag känner mig allmänt kass och Mysan har varit riktigt dålig tilloch från hela helgen. Det började i lördags efter ett besök på utomhusbadet i Nyköping. Hon och jag lämnade pappan och Lucas hemma för att ta oss vidare in till stan, på vägen dit bara piper hon. Jag gissar att hon är trött efter badäventyrret men ett par kilometer senare spyr hon ner hela baksätet. Jaha, bara att vända hemåt igen då.

Pappan får skura bil, medan jag stoppar om en sjuk bebis i soffan. Klarar inte av kräks, det är mitt värsta. Spyr nämligen själv så fort jag börjar joxa med det. Efter nån timme är hon piggare och äter lite mat och följer med på smultronplockspromenad. När dom kommer hem där ifrån lägger hon sig på en filt på tomten och säger att hon är "huuk och har feber". Jag vill ha "besin" mamma.
Jaha bara att bädda ner och pilla i lite alvedon. Hon somnar på 3 röda framför pippi puff.

Söndagen börjar hur piggt som helst. badar i poolen, handlar lite klännigar inne i stan och pular lite hemma. Fram emot sena eftermiddagen får hon feber igen och är skithängig. Skumt värre men ärligt talat när man själv inte är på topp är det skönt med en lugn bebis.

Annars flyter livet på faktiskt, jobbar och står i. Systrarna var här på besök i veckan, jag har krockat på en farbror och dragit ner bonusen på försäkringen lite och midsommarfirandet gick lugnt till....

Har egentligen inte mer att säga förutom att jag önskar att lite energi skulle flytta in i min kropp igen...

Puss och glad sommar ( för nu är den fan här)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0