Kalasdax

Fast barnen inte fyller riktigt innan så firade vi barnen på långfredagen. Mamma, världens bästa för dom som inte redan visste det, hade ställt sig och lagat mat till ett helt kompanie som vanligt. Pappa passade på att bli sjuk så planerna fick möbleras om lite. Det slutade med att vi samlades allihopa hos Mormor och Morfar istället. Mamma släpade dit allt istället men det var inget som märktes när vi kom till ett färdigdukat festbord.

Barnen i extas hade bakat tårta dagen till ära därför var det mindre lockande att ens smaka på maten men lite mos petade dom ner iallafall.

Lite paket delades ut. Mysan fick en Hello Kitty väska och en jättefin klänning, rosa med samma märke som väskan och dessutom ett par vingar på ryggen, allt från Thailand där min moster Marie och hennes Peter tillbringat dom föregående 14 dagarna. Lucas fick en spiderman tröja och ett par billabong badshorts från samma land.
carro kom mitt under maten och barnen fick en varsin sagobok med tillhörande skiva. Lejonkungen och My little ponny. Tack Carro jag ska tänka på dig varje gång vi åker bil och radion är upptagen!!!

När den där smaskiga maten var slukad, för övrigt var det lime/chili fläskfile garnerad med rödlök och något grönt med potatissallas och grönsallad med fetaost, fick barnen ett varsit paket av Gammelmormor och morfar. Hello Kitty sängkläder till lilla sessan och Bakugun till Lucas. Kunde inte bli mera klockrent!!! Lucas ville öppna sitt direkt och Mysan tänkte senare på kvällen inte sova om hon inte fick Kittytäcket!!!
Lagom till barnens tårta dukades fram så kom Moster Anna med Mormor Lottas jättepåse fylld till bredden med paket.

Mysans paket innehöll:
 lila sommar klänning med rejäl vidd nedtill så hon kan dansa.
 en rosa prinsessklänning (Kitty klänningen åkte av i samma ögonblick hon öppnade paketet)
 en vit och en lila långärmad
 3 par strumpor
 massor av trosor
 ett par lila leggins
 ett par rosa mjukisbyxor
 en lite katt t-shirt

Lucas paket innehöll:
 en svart vårjacka med gröna detaljer
 ett par jeans
 ett par mörkblå mjukisar
 3 par strumpor
 kalsonger
 en starwars tröja
 en långärmad och tshirt i ett med döskallar på ( fast mamma ogillar döskallar)

Va? vaddå bortskämda...
Tror min mamma behöver gå i terapi för övershopping till barnbarn... Men jag är glad ändå, just kläder är ju verkligen en förbrukningsvara när barnen är i den här åldern.

Efter allt paket öppnande och när Peter busat upp ungarna rejält med monsterattacker så gick dom ut en stund. Livsfarliga lekpark dom smockat upp utanför mormor och utan orentliga lekkläder så varade den stillheten som präglade en barnfri lägenhet inte länge.

Peter lekte mera monster och kröp omkring med en fårskinnspäls och vrålade. Mysan var vettskrämd och Lucas i extas....

Vid halv fem snåret kändes huvudet sprängfyllt så vi tackade för oss och begav oss hemåt. Hemma satte vi på oss mer oömma kläder och röjde loss på tomten. Barnen cyklade grävde i snön, fyllde hål med grus och byggde hus med gamla brädor. Vi "vuxna" passade på att dra loss den ena bilen så man kan börja pula lite på "vår" framsida... Eldade lite skräp och försökte sortera lite grann iallafall.

När klockan närmade sig halv åtta var barnen vrålhungriga och dyngsura trots allvädersbyxor så det var bara att gå in och värma på lite mat och ta fram prinsess klänningar igen...

 









Så där nu har jag inte tid mera, måste skura mikron för Lucas har precis värmt ett ägg, vilket resulterade i en äggexplosion....

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0