Lördag

Eller ska man kanske börja med en kort notis om fredagen?

Den spenderades i vilket fall med en tur på stan, barnen var förvånadsvärt snälla och lugna, fast vi gick förbi otaliga hästar och bilar och leksaksaffärer. Åkte  därefter ut till farfar för att leka av oss i regnet. Mysan lagade sallad av gammalt gräs och vatten från bastun medan Farfar och Lucas försökte mecka på en ny motor till åkgräsklipparn som Lucas ska få när den är klar. Pappsen kom ut efter jobbet och försökte hjälpa till med meckat. rensade upp bland alla träskivor och flyttade den trasiga tvättmaskinen som stått på gräsmattan i en evighet.

Var hemma relativt tidigt, lagade mat och plockade lite innan jag gick ner i solariet för lite välbehövlig egen tid med lugn och ro. Poppade DAD på hög volym och drömde mig bort. Underbart!!! Synd att man inte kunde skylla oftare på sin blekhet för att få vara lite ifred.

Och Lördagen då?
Spenderades på Vivesta strand för lite geggamojjsbygge och plaskande vid kanten, en visit vid tivolit på gumsbacken och en hel eftermiddag hos mormor med cyklar och hela fadderuttan. My har äntligen börjat ta några tramptag framåt...
Har suttit ute i solen hela eftermiddagen med mamma och Anna, till och med Pappa kom ut en stund. Barnen har jagat fjärilar, byggt i sandlådan med moster, gungat tillsammans och såklart cyklat fram och tillbaka.









































Ha det gott!!!

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

Så söta bilder :D

Ha en toppen bra kväll!

2009-05-25 @ 20:20:43
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0