...

Ja vart ska man börja med den här gången då?

Slutade jobba vid halv fem som vanligt i torsdags, direkt till dagis för att hämta barnen och sedan vidare till Mamma för att säga grattis och få lite föda i magen. Toktrött på kvällen så vi skippade brasan och myste hemma innan barnen nattades.
Fredagen startade alldeles för tidigt för att Mysan bajsat en äckelhög vi 7 tiden på morgonen sen var det som vanligt en kamp för att hålla barnen någorlunda lugna på morgonkvisten.
Packa lite och göra sig presentabel innan färden till Kolmården tog sin början. Båda barnen var lite förväntasfulla, inget tjat alls (IRONI). Ett jättekonstigt väder väntade på djurparken, solen sken utan ett moön på homlen, iskallt viss stunder och tropisk värme i nästa. Skumt!

Ru och Nanna var som vanligt inte i tid så vi tjuvstartade med Bamses värld innan dom dök upp. Lucas och My älskar tydligen Bamse och att klättra på och i husen är superkuligt. När Amelia och två föräldrar äntligen dök upp var det dax att hälsa på alla djuren. Björnen förärade sin publik med en visit uppe på berget och brummade tillochmed lite innan han gömde sig igen. Sedan gick vi för att klappa djuren igen. Amelia var skitlycklig och försökte rida på en get och frisera ett lamm. Mysan tyckte fortfarande inte om hästarna men gick omkring och var nöjd iallafall.


Lucas tog sikte på bilbanan och klarade banan galant, Jätte nöjd med sin insats. (Han är stor kille nu) och med en ständigt svartsjuk lillasyster som vrålade ut sin besvikelse över att inte få åka med.


Träffade Ritva med dotter och barnbarn (en av pensionärerna på jobbet) som berättade om folksamlingen vid MarineWorld vilket gjorde attt vi bestämde oss för den korta versionen. Dvs skita i just den biten och slippa backhelvetet från delfinerna till aporna)
Efter glass och lite klättring på en jättestor sten så glodde vi på dom astråkiga tigrarna innan vi mötte upp Nanna Ru och Amelia vid aporna.



Lucas träffade en dagis kompis (Tim) och Mysan försökte smita in till sina jämlikar. Jag talade om att alla Apor tyckte om att äta små Mysar sen tyckte hon inte om Apor heller.

Vi siktade in oss på lekparken innan Safari besöket, Lucas var tröttt och ville åka vagn en stund men lilla syster har tagit hans vagn till sin och bjöd på en ordentlig hysterisk show från Savann till Kulmård. Åh vad jag älskar det lilla livet ibland. Var bra sugen på att kolla om aporna skulle äta upp henne. Men hon lugnade ner sig vid Kulmården och det gick smärtfritt att locka med en Safari tur för att äntligen slippa Kolmården.

Safari var sådär kul, inte så mycket djur och motorhaverilampan tändes i biljäveln igen. Båda barnen somnade (Mysan innan safari) på vägen hem.


Mamma var sugen på alkohol och ringde världens bästa Ida som möblerade om i sina planer inför helgen och accepterade mitt erbjudande.

Sagt och gjort, lite tillpiffning och packande sen bar det av till Bränn-Ekeby, Tack mamma och pappa för taxin, ut till Kalles föräldrar för lite vin dricka och skitsnack.


Karls pappa är ju bland de trevligaste männen på denna jord och han underhöll mig medan Miss Ajdahoo piffade sig. När sedan piffandet var klart och vinet nästan var slut glider Karl in och säger javisst klart jag skjutsar in er och hämtar er ikväll... Wiee världens bästa erbjudande...


Det blev fjortis Tellus som förärades av våra underbara uppenbarelser. Inte så mycket folk till att börja med men det fylldes sakta men säkert på uner kvällen. Såg 4 personer  som jag kände igen, så gamal är jag,men jag sket i det problemet och njöt över att vara med underbara snygga Ida som kan få vem som helst att känna sig bäst.


Det var välbehövligt med en kväll med min vän, lite skitsnack och allmänt gnäll har ingen dött av tidigare. Tack Ida för att du finns och tack Kalle för du höll dig vaken.

En överförfriskad fjortonårig 26åring somnade kl 03.08. (gissa vem?) i barnens säng dessutom. Blev väckt först vid 10 snåret. Vilket då kändes olidligt tidigt men det visade sig vara helt ok ändå.(efter kaffe och cigg på balikongen)

Lördagen bestod i att besöka farfar såklart. Barnen var hopplösa innan vi kom i väg men väl där ute sköter dom sig exemplariskt. Vi behöver ett hus med en tomt så barnen kan springa bort den där energin hela tiden. Lucas skulle bo där ute tills han blev 18 så resterande familj tog tillsut en sovandes My och åkte in till stan för lite shopping. Hittade diverse trevliga saker på rean och två störtcoola huvudbonader till barnen.



En trevlig och lugn lördag kväll väntade för en alldeles för trött småbarnsmor. Somnade som en gris bredvid Mysan i våran säng...

Skulle tro att söndagen består i farfarbesök igen men vi får väl se vad tiden utvisar.

Kommentarer
Postat av: Sara

Alltid fullt ös hos er :) önskar jag också kunde ha varit med! Men en annan har ju jobbat och slitit hela helgen... haha tur att jag trivs väldigt bra iallafall :)



Diggar bilden på my när hon springer med tungan ute ;)



Puss & Kram

2009-05-03 @ 23:55:08
URL: http://sarisbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0