Heldag i Storstan

vi började äventyret redan i bussen som tidigare nämnt. Barnen skulle promt sitta bredvid varandra, det fungerade väl i ca 20 minuter innan dom började peta på varandra så vi fick sära på dom. Bussresan gick ovanligt snabbt och snart var vi framme i Stockholm som förövrigt bjöd på trevligt regn. Så fort vi närmade oss Skansen började det att droppa.

Det gjorde inte så mycket det var trevligt iallafall, Vilken oerhört trevlig miljö dom har åstadkommit där. Lucas var skit sur i början och gjorde sin syster lika arg, men det gick över relativt fort så timmarna tickade på medan alla djuren tittades på och karusellerna provades. Mysan fastnade vid nappträdet och blev hysterisk när hon inte fick plocka med dom bästa hem. Ett litet besök i hästhagen och pillande på statygrisarna ordnade det utbrottet.

Sedan följde beslutsångest. Skansens akvarium eller Auqaria vatten museum. det blev tillslut det senare alternativet. väldigt blöta och aningen trötta entrade vi vattenmuseet som var alldeles överbefolkat. Vi stannade i nästan två timmar så alla viktiga fiskar hanns gå igenom innan bussen skulle åka tillbaka hemåt.

Hela familjen slockande i följande nämnd ordning. Pappa, Lucas, Mysan, Mamma.

Nu bjuder jag på lite bilder.....

























Thats all, för den här gången

Kommentarer
Postat av: Sara

om du klickar på de små bilderna så kommer de upp i större format. Anledningen till att jag gjorde så är för att det är samma bild men med olika färgredigeringar :)

2009-06-14 @ 16:23:12
URL: http://sarisbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0