Stranden och parken är vårat nya uppehälle

Onsdagen spenderades i parken, Först i sällskap av Linda Kusin och hela barna skaran. Ungarna busade i sanden och blötte med vattenkaret som bars ut. Mammor och pappa satt mest och svettades och drack kaffe. Framåt eftermiddagen när herrskapet Rodas/Andersson begett sig hemåt fick vi sällskap av Linda och Algot... Mer kaffe och ännu mera bus. När klockan började närma sig 17 gick vi in. Ungarna glodde på film i deras rum medan vi vuxna parkerade oss i soffan för att slö titta på nån as dålig film.
Massor med godis och dricka senare när alla bara var bajs trötta fick grannarna knata hem till sig och våra busfrön krypa till kojs.

Torsdagen började äckelvarmt, det gick knappt att andas ens på balkongen. Stackars Roine fick åka och jobba redan vid halv sex snåret och då var det redan nästa 30 grader ute.
Övrig familj fick dåsa till åtta iallafall..Sedan följde kalabalik utan dess like. Barnen övade på sina gerillafasoner och Algot var inte sen att haka på när han och hans mamma dök ner. Vi mammor gjorde vårat bästa för att hinna med packning och smörgåsbredning så vi kunde komma iväg. Inte ens när vi kom ut i bilen lugnade sig skaran, nej då skulle det slåss om vem som skulle sitta vart.
Tillslut kom vi fram till Vivesta och lugnet kunde äntligen starta....
Lucas och Mysan måste vara dom mest orädda ungar i den här stan iallafall. Mysan knallar längre och längre ut fast hon inte ens bottnar, resultatet blev naturligtvis att hon hamnade under vatten fler än en gång. Lucas har lärt sig att dyka så naturligtvis har han spenderat dagen mer under vattenytan än över den.









Mackor, saft och köttbullar med mackaroner stod på menyn denna tokvarma dag då inte ens vattnet svalkade något. Barnen var lagom busiga och badade och grävdes ner på sandstranden.

Vid tvåsnåret gav vi upp... Hem för att plocka upp och undan. Barnen fick glo på film sålänge. Lucas och Algot blev riktigt osams men löste problemet innan vi knallade ner till affären allihopa. Handlade lite och barnen fick en varsin glass för dom varit så goa under dagen sedan var det bara att börja ta sig hemåt igen.
Upp snabbt i lghten och packa upp och in varor och sedan bege sig ut i parken igen. Linda hade som vanligt med kaffe/mjölk, saft, muggar och kakor.
Alla leksaker släpades fram innan barnen kunde leka.
Vi satt ute till 18 snåret nånstans innan pappa kom hem och ville ha MAAAT... Det blev tacos och film kväll, det är ju inte direkt så att man har sjukt mycket energi efter typ en vecka utomhus i värmen.


För övrigt så fick Lucas en digitalkamera av sin mormor och morfar för ett par dagar sedan så hans mamma har såklart ordnat en bildblogg åt barnet,,,,http://lucasbilder.blogg.se



Bye bye for this time

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0