High Chaparrall


Ja i fredags fick vi ett litet ryck när Roine kom hem från extra timmarna på jobbet. vi packade iordning lite ( och alla som känner mig vet att det var en uderdrift) kläder och annat viktigt, ringde och bokade en sovplats på ett Wärdshus och sedan bar det av mot Skillingeryd.
Barnen tyckte det var kanska trist att åka bil och somnade kanska snart dom fick vakna i gränna där  vi stannade för en badstund.
Jättehärligt strand där alla fina stenar var helt polerade och runda. Jag och Lucas gick och samlade medan Mysan och Pappa kastade macka. Ett par dopp hann vi med också.



Efter någon timmes plaskande och stenkastning blev det dax att åka vidare. Ungarna mutades med ostbågar för att vara snälla i bilen. Det visade sig att mutning inte är ett bra alternativ (som om man inte visste det egentligen), när ostisarna var slut hittade dom på andra saker för att reta gallfeber på varandra och sina stackars föräldrar.
Som tur var tog inte resan allt för många timmar.
Väl framme vid våran sovplats packade vi in det nödvändigaste innan vi gick ner till restaurangen för att få lite middag. barnen hade för mycket spring i benen och skrik i lungorna för att det skulle vara en mysig stund, så eefter maten gick vi och hämtade badkläder och traskade ner till en liten sjö som låg på andra sidan vägen.
Varmt och skönt i vattnet och helt underbar mjuk sandbotten. Dock var vattnet mörkt rött så man såg inte botten när man traskat ut längre än till knäna. Det ignorerade vi och badade i nån timme innan pappa utan underhudsfett frös som en hundvalp.

Tillbaka till rummet var det bara sova kvar eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter. Ungarna fick mysa lite i bäddsoffan framför kanal 1 medan vi försökte organisera lite för att underlätta inför morgondagen.

Lördagen började som resten av dagen skulle fortsätta. Med regn.
Vi käkade frukost och packade ihop oss och påbörjade resan till high chaparrall. Det var ändå uppehåll när vi välkomnades av en gigantisk skylt och ett tuffetåg. Lucas sko gick sönder innan vi ens hade betalat entrén, bara att springa tillbaka till bilen och hämta extraskorna. Sedan betalde vi entrén och gick raka vägen till affären som sålde pickadoller.











Vi hann med att rida ponnyhästar, vaska guld och leka i staden i barnstorlek innan himlen öppnade sig och bara öste ner obeskrivliga mängder vatten över oss.
Men vi ignorerade det och fortsatte strosa runt i den mysiga miljön. Helt genomblöta trots regnkläder men vi uthärdade i tre timmar. Det var iallafall en 20 grader i luften så man frös inte.
Vi åkte lite karuseller klappade hästar och tittade på dansuppvisning i Mexico city, åt Tacos och Churros med florsocker på.
När klockan blev tre ungefär och vi var blöta ända in på underkläderna och karusellerna inte åkte mer så gav vi upp.
Vi tog oss till parkeringen, drog av oss alla blöta kläder och satten temperaturen på 27 inne ibilen för att torka och bli varma igen.
Färden började till Oskarshamn där Sara och Mattias ivrigt väntade på oss (eller låg bakfulla och ville sova vidare)

Vi var framme runt 19 på kvällen. Sara hade fixat smarriga hamburgare som vi åt med god aptit. Eller inte barnen. Lucas ville bara ha kött och Mysan bara välling.

Eftresom ungarna sovit en stor del av vägen så åkte vi till lekparken med vatten tema så dom fick springa av sig en massa energi.
Linbana massa rutchkanor och duschar så man kunde plaska ordentligt. Att regnet hotade ovanför oss struntade vi i och barnen sklättrade upp på "vattenbanorna" och duschade med alla kläder på.

Tur att vi hade varma filtar i bilen så dom slapp blöta ner hela inredningen i bilen när vi hade lekt färdigt.

Hem till Munkgatan igen för att ta hand om våra tvättade och tumlade high chaparrall kläder och glo på Ice age innan vi nattade.

På söndagen vaknade jag av att Sara Lucas och Izac kom hem från morgonpromenaden. vi käkade frukost och började plocka iordning allt så vi var säkra på att få med det hem igen. Där nånstans upptäckte vi att en väska var spårlöst försvunnen. Antagligen låg den kvar på parkeringen när vi stressade och genomblöta flydde parkeringen från HC.

Faan också. Det var som tur var inte så mycket viktiga saker där i, bara lite kläder och Roines SNUS.

Den väskan lär vi aldrig mer se skymten av.

Jaja vi gjorde oss i ordning, handlade mer snus och väntade in Mattias Systerdöttrar Tuva och Tindra innan vi gav oss iväg till Lekparken igen.
 Jag låter bilderna tala för sig själva, så vet ni vilken underbar lekpark det handlar om.


















Sedan var det bara hemfärden kvar. Efter ett stopp på halva vägen för att springa bort lite energi så var vi hemma runt 19 tiden på kvällen.

Trevlig snabbsemester och äntligen en dos av Moster Sara. Nu e det bara drygt en månad kvar så kommer hon hem igen...
Puss och Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Sara

hääärliga bilder! kul att ni tittade förbi, och det går fort nu... snart ses vi igen!



Kram

2009-07-20 @ 16:06:54
URL: http://sarisbilder.blogg.se/
Postat av: Mattias

snajsiga bilder!!!

2009-07-20 @ 16:35:09
Postat av: Therese

Fina foton!!!! Tjejerna sa att de varit lite blyga men att de gillade Lucas och My :-)

Syns kanske ngn mer gång :-)

2009-07-20 @ 21:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0