Vilken härlig dag

Mysan slocknade vid 17.15 på vägen hem igår. Vaknade en timme senare, åt lite glass och frågade efter tutten som hon varit utan i över ett dygn. Vi svarade att det inte fanns någon och det svarde var tydligen ok. Sedan gick hon in i sängen och la sig igen.
Hon sov till klockan 5 i morse då kom hon in och sa att pappa skulle springa efter vatten och att en fluga kröp på henne.
Jag vaknade vid 8 och då sov hon på tre kuddar på golvet bredvid sängen.
Fick väcka barnet vid kvart i tio.
Hon käkade lite smörgås sedasn bar det av till Mormor Lotta och Morfar Enkött (anders)... Inte ett gnäll om tutten. Åt lite mat (tacos, mums) sedan åkte vi hem för att packa badkläder. Passade på att hämta en blomma som Jade ville låna till håret och svängde förbi med den. Per bjöd på kaffe och filippa deklarerade att hon skulle på PARTYYYY.

En sväng till stenvik för att ta en dopp i poolen dom kallar östersjön. Burr sa mamma medan pappa badkrukan tyckte det var hur skönt som helst.

Hemma igen tog vi en snabb lur på gräsmattan innan vi gick ner till affären. Pappan ville ha pizza och Mysan en klubba.

Kollade på ett par avsnitt "sex and the city" medan Roine sov och Mysan kollade Räddningspatrullen.

Pratade med Lucas som varit på stranden med farfar och Cajsa och som åt "jakeroner och fläsk" och sedan skulle ut till tältet med farfar. Dom ska provtälta på tomten inatt, Det blir nog en upplevelse för barnet.
Nu glämde jag ju nästan att dom "snackat" fisk också, dom var dock för små för att ta hem och grilla så fiskarna blev tillbaka släppta i sjön.

Nu på kvällskvisten har vi busat med grannarna. Dennis är här över helgen. Lika gammal som Mysan och idag lekte dom alldeles förträffligt med varandra. Busade och hade sig över hela gården. Dessutom försökte dom små liven smita ut på bilvägen. tur att sprinterlöparen Andreas var med och kunde jaga rätt på bustrollen....
Dom där två får man tydligen hålla stenkoll på. Annat är det när Lucas och Algot leker, dom vet precis vart dom får gå....

Nu ska jag avverka ett avsnitt till innan hyrfilmen ska granskas och Mysan nattas.....

Puss och hej....

Och du Carro den där ölen kanske vi kan ta nästa helg????

Kommentarer
Postat av: Carro

kanske de;-) jobbar dock hela lörd till 8 men ledig på sönd!! nu ska jag ut på sjön! ha én bra dag i sommar värmen!! hälsa Familjen!

2009-08-09 @ 09:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0