Tisdag

Hua, idag är man trött. Vaknade vid kvart i fyra i morse och det tog säkert en timme innan jag kom till ro igen, lika bra att vänja sig kanske?

Igår var vi lediga här hemma, fixade och donade lite på förmiddagen innan Momor och Morfar dök upp för en svampletarstund.

Morfars ben är ju inte det bästa så honom lämnade vi kvar hemma hos tjatfarfar medans barnen och jag drog på stövlar och varma kläder och letade fram lite svampkorgar. När vi började promenaden hade Mysan sin rosa väska med picnic i, en mössa, en lurvig tröja och en gummijacka och svampkorg. Vid första svampstället reducerades packningen för då var det visst picnictime för barnen, desuutom hade hon stick i halsen så gummijackan åkte av. När bullarna var uppätna var det inte roligt med väska längre.

Nu hade hon alltså, mössa, lurvig tröja och svamkorg, resten fick mamma och mormor bära, plus Lucas älghorn som han hittade i skogen. Det är inte lätt att plocka svamp med två ointresserade barn, dom ville bara stampa på alla svampar och petas med pinnar och morra som tigrar och spårhundar. Men mot all för modan och med mig och Mormor som ledare i expedition "plocka svamp" så fann vi nästan en hel kasse till mormors frys.

Sedan var det dax att försöka hitta hem ur den mörka skogen, det gick bra även om jag kände mig rätt vilse ett tag, tur att pappan vart ute i skogen och sprejat rosa pilar!!!

Hemma igen så fikade vi lite, det var ju ändå kanelbullensdag, och ungarna blev lovade o´boy i skogen för att inte slå ihjäl varandra, vi andra tog lite kaffe.

När fin besöket återvände hem var det dags för en annan att börja med middagen och sedan var det soffläge resten av kvällen, foglossning blandat med magsår och en lite bäs som sparkar både uppåt och nedåt.

Pappan däremot åkte till oxelösund oc införskaffade ett babyskydd till bilen som han spårat upp på Blocket. Så nu är den detaljen också klar.

Nu är det bara att försöka göra sig lite presentabel innan besöket hos barnmorskan idag, Usch orkar inte egentligen men det ska li skönt att kolla blodtrycket och höra bebbens hjärtljud iaf.

Tack och hej!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0