Måndag morgon

Jaha så sitter man här på en kylig balkong, med dator kaffe och en obligatorisk rökpinne. Egentligen hade jag inte behövt gå upp på läääänge eftersom vi bestämde igår att vi skulle vara hemma idag. Lucas är bra hes och Roine känner sig hängig. Hoppas att det går över tills imorgon så man får lite vettigt gjort också.

I lördags var vi på Boda Borg. Så jäkla roligt att klättra och tänka och jobba i lag. Stackars Carro som fick vara med systrarna tävling fick skäll nät hon trillade i en bana och skrek att hon brytit benet, det enda gensvar hon fick på den kommentaren var, -Håll käften vi förlorar jue!!!
Jag fick be om ursäkt hundra gånger efteråt när jag insåg hur elak jag varit. I efterhand så tyckte nog hon också att det var lite kul men just då i smärtan ville hon nog bara hem.

Vi avslutade kvällen med ett besök på den nya Kina resaturangen i stan, hämtade upp barnen hemma först som Mormor och Morfar hade passat i tre timmar. Mormor ljög och sa att dom varit så snälla så.
Gick rätt bra att ta med busarna dit iallafall, lite klättrandes på möblerna och en massa myror i brallan, men överlag så gick det ändå bra tycker jag.

Söndagen började i lagom takt, bestämde oss för en tur till Busfabriken med Syster och Mattias, se bilder på saras blogg. (som inte går att länka just nu). Jätte roligt att klättra och busa, Mysan smet två gånger och var spårlöst försvunnen och vid återfinnandet fattade hon inte ens att hon varit borta. Jäkla bus unge, finns det ingen gps funktion till barn?

När vi kom hem var det dax att tvätta berget som blitt ignorerat alldeles för länge och sedan var det bara godnatt kvar. Glodde på filmen på 4:an först men blev sjukt besviken att det var dubbat. Ska ge nästa film en chans men böckerna var ju som vanligt SJUUUKT mycket bättre....

Nehe starta upp skoldatorn kanske, eller gå ut på IKEA och dröma kök kanske?

Puss och hej

Kommentarer
Postat av: Sara

Det var en UNDERBAR helg!

:)

2009-09-15 @ 05:24:19
URL: http://sarisbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0