Update

Måndag idag. Lekt lite med grannarna ovanför och försökt oss på en promenad till stan och tillbaka. Ditvägen var inga problem men när vi skulle hem var det mindre kul. Bara att inse att utflykt med barn kan sluta precis hursomhelst.

Helgen har kommit och gått. På fredagen startades operation garerobsbygge. Jag, barnen och grannarna satt ute i parken med roine snällt byggde. På lördagen var vi och hälsade på G-mormor/morfar, eftresom Farfar skulle dit och hämta en fotölj, även mamma kom förbi på en kopp kaffe innan Jag, Lucas, farfar och Lena åkte hem hit för att lasta på våra gamla garderober på släpet. Skönt att få lite plats igen.
G-mormor/morfar kom upp till oss för att låna ett par filmer sedan var det dax för oss att äta innan Mysan också skulle skjutsas ut till farfar. (Lucas följde med när dom var här och hämtade grejorna).

När det äntligen blev barnfritt var det tillpiffning och en snabb grogg på to-do-list innan pappa skjutsade in oss till nyköping där Dallen skulle ha födelsedags kalas en vecka försent...



Andreas, Dallen och Mike var redan på plats. Det lyssnades på musik och dom senaste youtube klippen spelades upp som vanligt. Mycket trevligt som vanligt. men så fort det började vankas utgång tappade jag lusten.
Usch tror jag blitt för gammal för krogsvängen.

Mike var vänlig nog att skjutsa hem oss för en billig (NOT) slant så jag bakade en pizza till min sambo när vi kom hem. Gottinamnam när man är lite på lyset...

På söndagen blev garderoben klar innan busarna skulle hämtas. Vi passade på att köpa en sådan där kulig glidrutchbana som ungarna kunde leka med en stund medan vi fick lite härlig bakis frukost i magen. Smörgåstårta som Lena bakat. MUMS.



Väl hemma var det dax att storstäda och sortera in alla prylar i garderoben. Blev väldans fint nu när det är klart, (om man inte räknar med avsaknaden av lister och färg på insidan).




Lekte lite med Algot och Linda också innan vi bäddade ner barnen framför Rasmus och en varsin skål ostbågar. Lugn och mysig kväll utan familjegräl...

Nu vankas det snart BIO med Lucas, Linda och Algot. Ice Age 3 - Det våras för dinosaurerna. Hoppas på succe men vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Jessan Pessan

Men det där blev ju himlans bra!

2009-07-07 @ 07:17:52
Postat av: Therese Brissman

Men va bra det vart! Va duktig du är! Måste ses snart, the kväll hos Ida?? Eller hänkar du med på fredag??

Kram

2009-07-08 @ 18:23:50
Postat av: Sara

Den blev ju kanonfin! Skulle också vilja ha en sån men här är ju på tok för litet...

Kramis

2009-07-09 @ 19:01:36
URL: http://sarisbilder.blogg.se/
Postat av: cicci

Fast det är litet hos oss med.. Faan behöver karta och kompass för att hitta soffan ibland... Men du har rätt ert e fasen ännu mindre... Bygg ut balkongen vettja...

2009-07-09 @ 19:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0