Önskelista

Jag önskar ibland att det fanns en scanner så man kunde läsa sin barns tankar och dessutom med en översättningsfunktion så det bleb begripligt.
I går vaknade Lucas och var ledsen för någon hade tagit hans randiga potatis. Sedan vägrade han att sätta på sig kalsonger under byxorna (vilket inte är ovanligt nu för tiden) för det kletade i stjärten, Skorna*2 var för små och klämde tårna och tillsist rymde han från dagis.
Härligt med barn nästan jämt. Han fick följa med hem och var hur lugn som helst, när Mysan sedan hämtades vart det full rulle, skrik och panik direkt.

Hälsade på Ida och Kalle en sväng, alla barn hade knäck i öronen så vi åkte ut till "truttarna" (strutsarna) så Loke fick sova klart.
Åhh vad häftiga dom där djuren är. Och skitläskiga.
Åter till Ida efter två stopp på vägen för att skälla på hopplösa skrikbarn. Vi körde ute lek på den exklusiva tomten med högkvalitativt gräs. Jag och Ida rensade tistlar och maskrosor medan Kalle byggde hinderbana med Smilla och Lucas. Loke strosade runt och sa som vanligt inte ett pip. Mysan tyckte fruktansvärt synd om sig själv för hon inte fick vara med dom stora barnen.

Lucas och Smilla är likasinnade, dom leker hur bra som helst om det inte är en massa störande moment i leken. Ska kanske lämna lillasyster hemma nästa gång.
Stackars Mysan får aldrig vara med. Det är nämligen samma när vi leker med Algot eller Viktor. Måste skaffa en lekkompis till Mysan också.

Väl hemma var det operation snabbstädning/laga mat/baka hallonpaj. Mormor och Morfar skulle nämligen komma på besök.
Som vanligt lika trevligt att träffa dom, hjälpte morfar att ladda ner lite musik till mobilen medan Roine tog med huliganerna till parken.

Idag har jag tänkt mig ett besök hos mamma men först ska lght:n ordnas till för på något mirakulöst sätt ser det ut som sju svåra år igen....

Kommentarer
Postat av: Anna

jag ska det

2009-07-29 @ 13:36:44
URL: http://extremthyperaktiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0