Onsdag

Idag har det äntligen städats ordentligt. Plockat undan alla leksaker utspridda i lght:n dammsugit och skurit. Diskat otaliga gånger (varför gick diskmaskinen sönder?) och vikt in den jävla tvätten som alltid hänger överallt.

Fick besked från Trygg Hansa idag. Vi får ersättning för Lucas ärr i pannan (efter hundbettet förra sommaren). Fort gick det oxå. Bara två veckor ungefär. Skönt nu är den biten avklarad. Kruxet var att Lucas behövde ett eget konto vilket han inte haft till nu. Jag tog med barnen till banken och ordnade ett varsitt till ungarna. Ringde in det nya kontonummret till försäkringsbolaget och pengarna ska sitta där om en vecka.

Drog en sväng till Filippa efteråt. Hon hade Thea där på besök men jag tyckte nog att alla barn kom ganska bra överens ändå. Lite kiv och skrik men det får man väl räkna med I guess.

Nu har jag och Mysan bakat prinsessmuffins (med ägg i så inte mamma kan smaka) så det är väl dags att plocka undan från middagen så vi kan fika lite. För övrigt vankades det strutskorv, potatis och pepparotssås till middag idag. Smarrigt värre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0