en heldag utomhus

Vi stack i väg direkt efter frukost. Vivesta stod överst på dagens lista. barnen badade och sprang omkring i sanden, dessutom fick dom låna en badbåt av en liten flicka, en båt som var så där extremt jätterolig att man knappt kunde lämna tillbaka den.
Pappan och barnen spelade lite fotboll medan mamma mest låg och tyckte synd om sig själv.





Efter ett par timmar ville allas magar ha maat, det blev pizza i parken för 3/4 familj, resten fick nöja sig med en shake. Barnen släpade fram varenda pryl från barnvagnsrummet. Band fast pulkor och bobbykars samt babybadkar på Lucas cykel.
Lagom till Linda och Algot kom hem så tog Roine med sig Mysan till farfar, mest för att killarna då kunde få leka själva utan besvärlig tvååring som ska vara med.














Vi satt ute till sextiden på eftremiddagen och då hade Annelie slutit sig till fika maffian. Killarna ville bara in och spela spel hos Algot.
Jag och Annelie satt och snackade skit på balkongen medan Linda agerade fredsdomare uppe hos sig. Lucas fick mat som vanligt och var mer än nöjd när han kom hem. Mysan hade somnat i bilen och var lagom mysig när hon kom hem.
Lucas fick snart fart på barnet och kvällen avslutades med bowlingmatch och dykövningar i badkaret.









mera äventyr från veckan följer,, men nu ska piskan tas fram så Lucas får sin efterlängtade säng byggd på den här sidan om året...

Kommentarer
Postat av: anna

villka söta barn du har ;) <3

2009-07-11 @ 11:49:25
URL: http://extremthyperaktiv.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilket underbart bildbombsinlägg!!! Har ni hunnit testa nya objektivet? Var det bra?



Jag har äntligen fått ut några bilder från byxelkrok nu och ikväll ska jag testa nya blixten lite :) Om det inte regnar förstås för det klarar inte kameran så bra...



Kramis

2009-07-11 @ 13:52:03
URL: http://sarisbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0