I morgonmörkret

Så sitter man här igen, alldeles allena i morgonmörkret, eller inte riktigt ensamen eftersom lilla herr Lucas precis kom tassandes, han hämtade kameran direkt och ville börja.
Hans pappa har inhandlat en TILL systemkamera som lektes frisk med igår kväll, Naturligtvis vill ju även Lucas leka med sin kamera!!!

Igårkväll var det full kareta som är brukligt i famuljen keiko. Först Dagis/skola/jobb till fyra, sedan hem förr att kvickt byta om innnan vi hastigt gav oss i väg till stan. Jag och Mysan strosade på eurostore medan pappan och Lucas äntligen tog sina sprutor. Lucas var nådigt jätteledsen innan men efter hade han ryckt på axlarna och sagt att det inte ens känndes. Han fick en utlovad bakugun iallafall.

Hämtade nya kameran som kommit till kvantum innan vi åkte till Anna för att kalasa lite. Trevligt att träffa lite släkt igen det är alldeles för sällan.
Sedan var det bara att åka hem och pylsa på mera kläder för barnen vill absolut åka pulka, vilket jag kan förstå....

Grannarna följde också med ut. Vi byggde en jätte snögubbe och tog ett par åk i pulkabacken, ja helt ärligt så blev det lite snöbollskrig också även om jag föraktar dom.
Efter en timme var alla barn nådigt väderbitna och klockan kanska mycket för att vara vardagskväll så vi knatade hemmåt igen. Pappa pillade kamera och Mamma/barn kröp ner i sängen och kollade på Xmen. Lucas hade lite ont i armen och pappan med...

Idag blir det en sväng till skolan för lite engelska och trevligt sällskap innan hemmet ska saneras inför våran "luledighet" i Svärta...

Tack och Hej...

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Sv: Tack så mkt! :)

2009-12-16 @ 12:40:06
URL: http://siigridh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0